Araba almak ve satmak çok keyifli bir o kadar da sancılı bir süreçtir. İster sıfır ister ikinci el olsun araç satın alacak kişiler bütçelerini belirleme, bütçelerine uygun araç bulma ve bütçelerine uygun araçların isteklerini karşılayıp karşılamaması konusunda zorluklar yaşayabilirler. Özellikle ikinci el araçlarda bu süreç çok daha sıkıntılı olabilir. Satın alınacak aracın teknik aksamında sorun ya da hasarlı olup olmadığı, satıcının verdiği bilgilerin tamamının doğruluğu, araç kilometresinin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı ve daha birçok nokta alıcıların hassasiyet göstermesi gereken noktalar arasında sayılabilir. Tam bu aşamada devreye giren ve 2003 yılından bu yana sektöründe faaliyet göstermekte olan vasitam.com araç almak ve satmak isteyen kişiler için tüm bu süreci çok daha güvenilir ve konforlu bir hale getirmektedir.

vasitam.com aracılığı ile araçlarını satmak isteyen kişiler yaklaşık 90 saniye içerisinde araç satış ilanı verebilirler. İlan verirken zorunlu olan bazı bilgilerin yanı sıra opsiyonel olarak girilebilecek ruhsat seri no ve ruhsat sıra no gibi bilgiler de vardır. Her ne kadar bu bilgiler opsiyonel olsa da doğru girilmesi durumunda ilan doğrudan güvenli ilan kategorisine alındığı için çok önemlidir. Güvenli ilanlar normal ilanlara göre 4 kat fazla görüntülendiğinden araçların çok daha hızlı bir şekilde satılmasını sağlarlar. Aynı şekilde güvenli ilanlar alıcılar için de farklı avantajlara sahiptir. Alıcılar güvenli ilanları inceleyebilir, araçla ilgili gerekli araştırmaları yapabilir ve alışverişlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirmenin konforunu yaşarlar.

Vasıtam İle Aracınızı Güvenilir Alıcılara Ulaştırabilirsiniz

Araç sahiplerinin sıfır ya da ikinci el araçlarını vasitam.com ile hızlı bir şekilde satma olasılığı çok yüksektir. Satıcılar yalnızca üç adımda araçları ile ilgili ilanlarını oluşturabilirler. İlanlarını yükledikten sonra vasitam.com kalitesi ile araçlarını güvenilir alıcılara yönlendirme imkanını elde ederler. vasitam.com şeffaf fiyatları, basit ve güvenilir süreçleri ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaktadır.

Aracını satmak isteyen kişilerin elinde araç el kitabının, servis kayıtlarıyla makbuzlarının ve ekspertiz raporunun bulunması aracın satılması sürecini hızlandırır. Gelişmiş bir teknolojiye sahip olan Vasıtam doğru ya da güvenilir olmayan ilanları yayına almaz. Bu tür ilanları hızlı bir şekilde tespit ederek en kısa süre içerisinde yayından kaldırır.

Vasıtam sektöründe öncü bir isim olarak alıcılarına mümkün olan en güvenilir ve doğru ilanları ulaştırmayı hedefler. Bu nedenle aracını satmak isteyen kişilerden araca ait plaka ve ruhsat seri - sıra numarası gibi bilgiler opsiyonel olarak talep edilir. Satıcı zorunlu ve opsiyonel tüm bilgileri eksiksiz bir şekilde girdiği takdirde araç ilanı güvenilir ilan kategorisine girer ve herhangi bir ücret ödemesine gerek kalmaksızın üst sıralarda yer alır. Vasıtam kullanıcılarına ait tüm bilgilerin güvenliğini üst düzeyde sağlamaya yönelik bir sistem kullanmakta olup kullanıcılarının bilgilerini kesinlikle 3.Parti firmalar ile paylaşmaz.

Araçların hızlı bir şekilde satılmasını sağlayan en önemli etkenlerden biri doğru şekilde fiyatlama yapılmasıdır. Ancak doğru fiyatlama yapılması her zaman çok da mümkün değildir. Bu konuda sorun yaşayan araç sahiplerinin en büyük yardımcısı şüphesiz Vasıtam tarafından sunulan doğru kılavuz fiyattır. Bu fiyat doğrultusunda satıcılar araçlarını güncel piyasa verilerine göre değerleyebilirler. Vasıtam araç değerlerini günlük olarak güncellediği için satıcılar en sonra kılavuz fiyatı elde edebilirler. Ayrıca satıcıya özel bir satış fiyatı da Vasıtam tarafından sunulur. Bu sayede satıcılar araçlarını satmak istedikleri en doğru fiyata karar verebilirler.

Siz de vasitam.com üzerinde ilan vererek aracınızın Türkiye’nin en güvenilir araç satın alma kitlesine ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Vasıtam’ın doğru ve adil bir fiyatlama yapmaya ve dikkat çekici bir ilan oluşturmaya ilişkin ipuçlarını uygulayarak aracınızı değerinde ve en kısa süre içerisinde satma imkanını elde edebilirsiniz.

Güvenilir Alıcılar ve Satıcıların Buluştuğu Platform Vasıtam

Araç satın almak istiyorsanız Vasıtam aracılığı ile en kısa sürede hayalinizdeki araca kavuşabilirsiniz. Bunun için öncelikle araç satın almak için ödeyebileceğiniz miktarı yani bütçenizi belirleyin. Vasıtam’ın kullanıcıları için özelleştirdiği filtrelemeleri kullanarak bütçenize uygun araçları listeleyin. Eğer satın almak istediğiniz belirli bir marka ve model varsa bütçeye göre değil markaya ve modele göre filtreleme yapmayı da tercih edebilirsiniz.

Vasıtam’daki binlerce ilan arasından aradığınız özelliklere sahip araca filtreleme özellikleri sayesinde kısa sürede kavuşabilirsiniz. Aracı görmeye gitmeden önce hasar ve sigorta sorgulamasını yapmayı ihmal etmeyin. Satın almayı düşündüğünüz aracı mutlaka bir ekspertiz firmasına gösterin ve ekspertizden alınan bilgiler doğrultusunda aracın satış fiyatı konusunda pazarlık yapın. Tüm bu aşamalardan sonra beklentilerinizi karşıladığı takdirde aracı güvenli bir şekilde satın alma ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Araç satın aldıktan sonra zorunlu trafik sigortası ve kasko işlemlerini vasitam.com üzerinden de kurumsal üyelerinden de yaptırabilirsiniz. Onlarca şirketten alınan en uygun teklifleri görüntüleyebilir ve yalnızca 3 dakika içerisinde hem teklif alma hem de sigorta satın alım işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Vasıtam.com’u ziyaret etmek için :https://vasitam.com/

Editör: TE Bilişim