Baby face beauty işlemi ile cilt yenileme ve lekelerin tedavisi yapılır. Bu uygulamada lazer kullanılarak deride mikro kanallar açılır. Ardından kişinin cilt tipine ve cilt problemine uygun olan c vitamini, retinol gibi içeriğinde kök hücre bulunan mikro partiküller cilde yedirilir. Bu işlem sayesinde cilde verilen ürünlerin içindeki antioksidanlar cildi aydınlatıcı ve parlatıcı bir görünüme kavuşturur.

Baby Face Beauty Nedir?

Baby face beauty uygulaması ile cilt yenilemesi ve lekelerin tedavisi mümkün. Bu uygulamada ciltte lazer ışınları ile mikro kanallar açılır. Baby face beauty tedavisi kısa süre içerisinde tamamlanır. Acısız ve ağrısız olan bu işlem 7- 10 dakika gibi bir sürede tamamlanır. Acı ve ağrı duyulmadığı için anesteziye ihtiyaç yoktur. Tedavinin bitiminden sonra kısa süreli kızarıklık olması normaldir. Uygulama sonrasında günlük hayata hemen dönülebilir.

Baby Face Beauty Nasıl Uygulanır?

Baby face beauty uygulaması lazer kullanılarak yapılan bir işlemdir. Lazer ışınları ile uygulamayı yaptıracak olan kişin cildine mikro kanallar açılır. Uygulama esnasında kişini cilt tipine ve cilt problemine uygun olan farmasötik ürünler cilde sürülür ve iyice yedirilir. Baby face beauty işleminde 4 veya 5 dakikalık lazer uygulamasının ardından ürünler cilde sürülür. Cildin ürünü tamamen emmesinin ardından bariyer bazlı kremler cilde uygulanır. Baby face beauty seansları bu şekilde gerçekleştirilir.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Bölgesel incelme uygulamasında kişinin eritmek istemiş olduğu bölgedeki yağ dokusuna çeşitli ışınlar uygulanır. Uygulanan mı bu ışınlar ile yağ dokuları parçalanır dondurulur ya da tedavi edilir. Bölgesel incelme işleminde kullanılan yöntemin türüne bağlı olarak uygulanan işlemler de değişir. Ayrıca bölgesel incelme tedavisi esnasında selüloit tedavisi de yapılır.

Bölgesel İncelme Yöntemleri Nelerdir?

Liposuction kavitasyon zeltiq ve VSHAPE teknolojileridir. Uygulanan bu yöntemler belirli özelliklere sahip olan bölgeler için seçilir. Bölgesel incelme tedavisinde birçok çeşitli yöntem uygulanmaktadır. Tedavinin uygulanacak olduğu kişinin yaşı vücut ağırlığı beslenme alışkanlığı ve sağlık durumu gibi belirleyici durumlara göre tedavinin şekli seçilir. Bölgesel incelmede her kişi için farklı tedavi uygulanır.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bölgesel incelme fiyatları uygulanacak olan işlemin çeşidine bağlı olarak farklılık gösterir. Örneğin obezite sınırında olan kişilere farklı tedavi yöntemi uygulanırken hamilelik kilolarından kurtulmak isteyen kişiler için farklı tedavi uygulanmaktadır. Bölgesel incelme tedavilerinde fiyatlar hekimin uygun görmüş olduğu tedavinin türüne ve hastanenin fiyat prosedürüne bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Hydrafacial Uygulaması Ne İşe Yarar?

Bir tür yaşlanma karşıtı bakım yöntemi olan hydrafacial uygulaması ile cilt yenileme akne ve lekelerin tedavisinin sağlanması mümkündür. Bu yöntemde geliştirilmiş vortex teknolojisi ile cilt zarar görmeden tedavi edilir. Hydrafacial uygulaması fiyatları uygulanacak olan tedavinin türüne bağlı olarak değişir.

Hydrafacial Cilt Bakımı

Ağrısız ve acısız bir işlem olan hydrafacial işlemi kolay bir şekilde uygulanır. Bu uygulama sayesinde hücre metabolizmasının hızlanması ve yenilenmesi sağlanır. Hydrafacial işleminde cilt yumuşatılır ardından vakum ile temizliği sağlanır. Ardından cilt tipine uygun solüsyon cilde uygulanır. Hydrafacial uygulaması fiyatları tedavinin uygulanacağı hastaneye ve tedavi türüne bağlı olarak değişkenlik gösterir.

Hydrafacial Uygulaması Avantajları

Hydrafacial uygulaması son derece avantajlı bir tedavi türüdür. Bu işlem her yaştan kişiye ve her cilt tipine uygundur. Acısız ve ağrısız bir uygulama olduğundan dolayı oldukça rahattır. Cilt tahriş olmaz ve kızarmaz. Hydrafacial uygulaması fiyatları tedavinin uygulanacak olduğu hastaneden ya da hekiminizden ayrıntılı bir şekilde öğrenilebilir.


 

Editör: TE Bilişim