Banyo ve mutfaklarda son yılların trendi olan ve mimari tasarımlarda yeri artan ahşap, evlerimizde sıklıkla kullanılmaya başlandı. Tasarımcılar tarafından sıkça kullanılan ve dizayn edilen ahşap zeminlerle banyonuzda huzur, sıcaklık, sakinlik ve doğal bir görünüm ortaya çıkarılmaktadır. Doğal görünümlü dokuları ve renk alternatifleriyle ahşap görünümlü döşeme zeminler içinizi ısıtır, kullanımı kolaylaştırır. Dış görünümüyle farklılık yaratan tasarımlar, banyolarda kullanılan buzlu camlar ile tasarımda farklı bir duruş sergilerken rahatınızı öncelikler. Şık ve samimi aydınlatma cihazları ile birlikte kullanılan ahşap tasarımlar banyonuzu daha sıcak, samimi bir atmosfere dönüştürür.

Modern tasarımı sofistike bir havayla birleştirmek isteyen kullanıcıların, banyo ve mutfak gibi yaşam alanlarında ahşabın şıklığını tercih ettiğini dile getiren Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, “Ahşap ürünler tasarım anlamında yaşam alanlarına kattığı şıklığın yanı sıra özellikle sakinlik ve huzur hissi verdiği için de kullanıcılar tarafından son yıllarda yoğun olarak tercih ediliyor. Yıldız Entegre portföyü içinde yer alan ağaç görünümlü mdflam, suntalam, kapak panel, lak panel ürünler hem dokusu hem de dikkat çeken farklı renk seçenekleriyle özellikle banyolara farklı bir hava katıyor.

 Banyolarda ahşap kullanımının bir diğer özelliği de temizliğin son derece kolay olması. Son yıllarda dünyada ve ülkemizde hızla artan bu tasarımsal kullanımın gelecek yıllarda daha da güçlenmesini, ahşabın banyo ve mutfaklarda başrolde olmasını bekliyoruz” dedi.

Daha Fazla Bilgi İçin: https://www.yildizentegre.com/tr

Editör: TE Bilişim