Bebeklerin doğumundan sonra aradan belirli bir süre geçtiğinde mutlaka mevlüt okutulması gerekir. Bu mevlütlere katılanlara yemek verilmesi ve bir de şık bir hediyenin sunulması adetlerimiz arasında yer alıyor. Pek çok anne ise bu özel organizasyon için özel bir hediye seçimi yapmak istiyor. Dolayısıyla bebek mevlüt hediyeleri ne olabilir sorusuna yanıt aranıyor.

Aslında bu özel güne yakışabilecek her türlü ürün hediye olarak verilebilir. Çünkü bebek mevlüt hediyeleri konusunda bir sınırlama yok ve dileyen herkes, dilediği hediyeyi tercih edebiliyor. Seçtiğiniz hediye sıra dışı olduğunda konuklarınız tarafından yadırganmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Elbette mevlüde yakışacak bir hediyeye yönelmenizde de fayda var.

En Çok Tercih Edilen Mevlüt Hediyeleri

Hediye seçimi noktasında ilham alabilmeniz için en çok tercih edilen bebek mevlüdü hediyeliklerine göz atabilirsiniz. Bunlar arasında dikkat çekenler Yasin kitapları oluyor. Üzerinde “hoş geldin bebek” gibi çeşitli ifadelerin ve bebeğin adının da yazılı olabildiği Yasin kitapları kuşkusuz en favori bebek mevlüt hediyeleri arasında yer alıyor.

İkinci sırada ise tesbihler bulunuyor. Şık bir kutuda ya da üzerinde bebeğin adının yazıldığı bir kese içerisinde sunumu yapılan bu tasarımlar da hem mevlüt konseptine uygun olduğundan hem de hatıra olarak saklanabildiğinden pek çok anne tarafından tercih edilebiliyor. Keza seccade modellerinin de yoğun bir şekilde talep gördüğünü söyleyebiliriz.

Aynı zamanda magnet şeklinde hazırlanmış olan mıknatıslı tasarımlar da son yıllarda daha fazla ilgi görmeye başladı. Üzerine dilediğiniz ifadenin yazılabileceği bu tasarımlar parlak duruşları ve süslü görünümleriyle dekoratif açıdan da saklanabiliyor. Bazı anneler ise set şeklinde dizayn edilen tasarımlara yöneliyor. Bu setlerin içerisinde Yasin kitabı, seccade, mevlüt şekeri, magnet gibi farklı parçalar bulunuyor.

Popüler Bebek Mevlüdü Hediyelikleri

Eğer hangi hediyeliklerin daha popüler olduğunu görmek isterseniz internetten online olarak www.bilenler.com.tr adresine tıklayabilirsiniz. Bu adreste mevlüt hediyelik çeşitleri oldukça geniş bir alternatif deryası şeklinde sunuluyor. Ayrıca fiyatları da pek çok adrese nazaran oldukça uygun düzeyde ve bu açıdan annelerin sıklıkla sipariş vermek için tıkladığı bir adres oluyor.

Editör: TE Bilişim