Cilt yapısı hassas olan kişilerin bakım ürünlerini ya da makyaj malzemelerini kullanırken çok dikkat etmesi gerekmektedir. Çünkü hassas ciltlerin yanma, batma, gerginlik, kaşıntı, lokal ya da genel kızarıklığa eğilimleri fazladır. Genelde kimyasal bileşenlere sahip pek çok kozmetik ürün, bu cilt tipine sahip kişilerde büyük sıkıntılara sebep olabilmektedir. Bu nedenle Bioderma, hassas ciltlere uygun olan sensibio serisini üretmiştir.

Bioderma sensibio; hassas cilde sahip kişilerin makyaj çıkarma esnasında ciltlerinde herhangi bir aşınma ve kızarıklığa sebep vermeden ve durulama gerektirmeden derinlemesine temizleyen h20 serisi ile kozmetik alanında bir devrim yaratmıştır.

Bioderma Sensibio Ürünleri

Hassas cilt tipine sahip kişilerin ürünleri kullanırken, mevsimleri de göz önünde bulundurması gerekmektedir. Sıcak havalarda hassas cilt tipine uygun güneş kreminin yanı sıra, soğuk havalar için nemlendiriciler kesinlikle tercih edilmelidir. Bunun yanında cildin derinlemesine temizliği ve bakımı için Bioderma sensibio ürünleri ile kızarıklık ya da tahrişin önüne geçilebilmektedir. Cildiniz hassas ve kızarıklığa eğilimli ise teninize zarar vermeden bakım yapan tüm ürünleri bulabileceğiniz tek adres  https://www.recete.com/bioderma-sensibio-h2o-500-ml-hassas-ciltler-icin-durulama-gerektirmeyen-temizleyici-misel-solusyon/ sayfası olmalıdır.

Editör: TE Bilişim