Sektörde 11 yıllık tecrübesi bulunan Boğaziçi Tesisat 2010 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Firmanın öne çıkmasını sağlayan en önemli özelliklerinden biri farklı yaklaşımıdır. Tesisat alanında göstermiş olduğu bu yenilikçi tutum ile sektörde bir numara olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bu çalışmaları ile İstanbul su kaçak tespiti noktasında en iyi şekilde çalışmakta ve %99 oranında kaçak tespiti gerçekleştirmektedir.

Su kaçak tespiti alanında yepyeni bir yaklaşım ile çalışmalarını sürdürmektedir. Herhangi bir tesisat arayışında kaçak yerini tespit etmeden önce açma işlemi yapılmamaktadır. Tesisatta bulunan kaçakların arayışında kameralı cihazlar kullanılmakta ve en kaliteli kaçak tespit ekipmanları ile çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Bu sayede kısa sürede kaçak bulunan bölgeyi tespit ederek tamirat işlemlerine başlanmaktadır.

Su Kaçak Tespiti Nasıl Yapılır?

Su kaçak tespiti için öncelikle tesisat üzerinde dış gözlem yapılmaktadır. Gözlem sonucunda tesisata bir pompa bağlanır ve sıcak su, soğuk su, pis su testleri gerçekleştirilir. Tesisat içerisinde her birinin farklı görevleri vardır ve her birindeki sorun farklı şekilde kendini göstermektedir. Kaçak noktası akustik dinleme uygulaması ile de tam olarak tespit edildikten sonra kaçak noktası üzerinde tamir süreci başlatılabilmektedir.

Boğaziçi Tesisat su kaçak tespit fiyatları piyasa standartları düşünüldüğünde uygun olarak görülmez. Anca Boğaziçi Tesisat en kaliteli Alman ve ABD yapımı cihazların kullanımını tercih etmektedir. Böylelikle kaçak bulma konusunda yanılma payı %1’den daha yüksek olmamaktadır. Bu durum yaşanan tamir süreci de göz önüne alındığında Boğaziçi tesisat hem kaliteli hem de uygun fiyatlı işlem sunmaktadır.

Editör: TE Bilişim