Bilindiği üzere sütyenlerin çok farklı modelleri vardır. Push up, destekli, desteksiz ve bralet gibi çeşitleri olan sütyenler, genellikle telli ve askılı olurlar. Bralet sütyenler ise bu konuda diğer bütün sütyenlerden ayrılmaktadır. Bralet sütyenler, süngersizdir. Yumuşaktır ve vücuda tam oturmaktadırlar. Herhangi bir destekli sütyen gibi değillerdir. Dolayısıyla kadınla günlük hayatta rahatlık tercih etmek istediklerindeki bir numaralı seçimleri olmaktadır.

Özellikle son dönemlerde kadınlar arasında moda olmuş olan bralet sütyenler için “yok gibi” tabiri sıkça kullanılmaktadır.

Bralet sütyen modelleri, aklınıza gelebilecek bütün kıyafetler ile rahat bir kombin imkanı sağlamaktadır. Gerek V yaka kazak, gömlek ya da düşük omza sahip parçalar ile çok rahatlıkla kullanılabilmektedir. Fifth Sense online mağazasını tercih ederek, tarzınıza en uygun bralet sütyen modelini kolaylıkla bulabilirsiniz.

Bralet Sütyen Modelleri

Sitede kadınlar tarafından en çok tercih edilen modellerden birisi, Jasmine bralettir. Bu bralet bantlı yapısı sayesinde, göğüsün daha dik bir duruşa sahip olmasını sağlar. Andria bralet modelinde ise tel yoktur. Dolayısıyla size bütün gün ekstra rahatlık sağlayacak ve baskı hissettirmeyecektir. Leoparlı braletler de daha çok iddialı bir tarz arayan kadınların tercih edebileceği bir modeldir.

Fifth Sense sitesi sizler için en uygun bralet sütyen modelini karşınıza çıkarmaktadır. Ayrıca uygun fiyatları ve üstün müşteri memnuniyeti garantisi ile rahat bir alışveriş deneyimi yaşayabileceğiniz Fifth Sense, her zaman yanınızda. En şık bralet sütyen modellerine https://fifthsenseshop.com/collections/bralet-sutyen-modelleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim