Bahsedeceğimiz ürün cilt yenileyici macun sayesinde kadın ve erkeklere yönelik kapsamlı bir bakım ürünü elde etmiş olursunuz.

Propeeling ürünü her cilt yapısına uygun şekilde ayarlanmıştır. Yani kullanım için, kuru, nemli, karma yapıdaki ciltler rahatlıkla macundan faydalanabilir. Fakat cildinizde hali hazırda bir yara veya çizik gibi sorunlar varsa peeling ürünü iyileşme ile beraber kullanılmalıdır. Bu propeeling seti ürünü ve diğer bakım ürünlerini yaralı yüzeye kullanmamalısınız. Aksi halde istenmeyen sonuçlar meydana gelebilir.

Peeling etkili macunu geceleri bir kere kullanabilirsiniz.  Gece saatlerinde kullanım, özellikle tavsiye edilen bir durumdur. Çünkü macun kullanımı hücresel yenilenme açısından uygun zamanı bünyesinde barındırır. Sıklıkla uygulanan gece peeling macunu,  özellikle saat 1 ve 4 arası için ideal süre demektir. Çünkü bu dönemde hücrelerin yenilenme hızı en üst seviyeye ulaşır. Peeling yapılmış bir ciltte, gözenekler kolayca açık ve oksijen de rahatça giren özelliktedir. Oksijeni çok daha rahat şekilde alan gözeneklerde hızlı şekilde yenilenme süreci başlar ve besleyici faktörlerin de etkisiyle hızlı bir çözüm sağlanır.

Satın almak istediğiniz peeling macunu ürünü kendi sitesi dışında yer almamaktadır. Resmi sitesi üzerinden hologramlı paketlerle beraber orijinal ürün almanın keyfini çıkarabilirsiniz. Satış kanalları dışında güvenli satış yapılan alanlar için kendi sitesi kullanılabilir.

Tek ürün 59 ve kargo ücreti 10 lira ile satışa sunulmaktadır.  Tekli alım, özellikle ilk kez bu ürünü kullanmak isteyenler için tavsiye edilen alımdır. Propeeling ürünü beğenenler için çoklu alım isteniyorsa 2 tane peeling macun 109+10 şeklinde alınabilir. eğer hediyeli ve ücretsiz kargolu bir alım istiyorsanız 149 liralık 4 tane ürün setini alabilirsiniz. 5+1 ürün set fiyatı ise 169 lira olarak vardır.

Silikon çubuk, size gönderilen kutular içinde mevcuttur. Macunu sürerken bu silikonla cildinize yedirmeli ve maskeyi köpürtmelisiniz.  Ürünü dilerseniz sadece burun kısmına odaklanarak da kullanabilirsiniz. Bölgesel olarak sorun varsa,  bu alanı doğru şekilde peeling ürünü ile iyileştirebilirsiniz.

Alerjiniz veya ciltle alakalı bir sorununuz varsa ürünü kullanmamalısınız. Yan etki olasılıklarını engellemek ve cilt tahrişini engellemek adına önemlidir. Buna göre pro peeling siparişlerinizi vermenizi öneririz.

Pürüzsüz bir cilt görüntüsü tanımı yapılacak olursa, siyah noktaların olmadığı,  sivilcesiz bir cilt düşünülebilir. Herkesin bireysel olarak cildi farklı özelliktedir ve Propeeling kullandığınızda cildinizin yenilenmesine önemli bir katkı sağlamış olursunuz.

Editör: TE Bilişim