Damacana sular hayatımıza girdiğinden beri, su daha rahat bir şekilde içilmeye başlandı. Damacana bidonların bulunması açık ya da kapalı alanlarda kolay kullanılıyor. Damacana bidonlar 5 ve 10 litre sulara göre daha büyüktür. Yaklaşık 19 litre su kapasitesine sahip damacanalar oldukça kullanışlıdır. Damacana bidonlar için 2 farklı kullanış bulunuyor. Bunlar,

  • Pompa ile damacana su kullanımı
  • Elektrikli sistem olan sebil makinası

Sebil su makinası sıcak, soğuk ve ılık su verme özelliğine sahiptir. Damacana su tüketimi el ile pompa ve elektronik özelliğe sahip pompa ile de hazırlanıyor. Damacana su siparişi vererek işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Hatta sağlığınıza daha fazla önem vermiş olursunuz.

Damacana Su Kullanımının Önemi

Uzmanlar damacana su kullanımının yararından bahsediyor. Vücutta ki toksinlerin daha fazla atılmasını sağlıyor. Böbrek taşı bulunanların taşını kısa sürede düşürmeyi sağlıyor. Damacana su içerisinde herhangi bir katkı bulunmaması doğal yollardan su tüketilmesini sağlıyor. Anadolu yakası damacana su siparişi oldukça fazla olmaya başladı. Bunun nedeni Marsu firmasının bu civarda olması ve Anadolu yakasında ki her yere siparişin hızlı şekilde olmasını sağlamasıdır. Damacana bidon 19 litre olması avantajdır. Çünkü dolayı çabuk bitmez. Damacana üzerinde suyun son kullanım tarihi de yazıyor. Bunun bu şekilde olması suyun son kullanma tarihinin ne zaman olduğunu da anlamamızı sağlıyor.

Damacana Suyun Özellikleri ve Kullanım Alanı

Damacana suyun birçok özelliği bulunuyor. Özellikle Marsu markası diğer su markalarına göre daha hafiftir. Acı bir tada sahip değildir. Ağızda hoş bir tat bırakıyor. Kesinlikle tuz ve çok şekerli çözünebilir madde bulunmuyor. Damacana bidonların koktuğu söyleniyor. Fakat Marsu boş damacana bidonlarını sağlık açısından yaklaşık 50 defa yıkıyor. İçerisi ve dışarısı iyice temizlenmiş oluyor. Önceliğimiz insan sağlığını korumak olduğunu belirtelim. Kullanım alanı oldukça geniş yelpazeye sahiptir. Evlerde, iş yerlerinde, eğitim kurumlarında açık ve kapalı alanlar gibi birçok alanlarda kullanıldığını görüyoruz. Damacana sular diğer su türlerine göre daha kalitelidir. Kadıköy damacana su siparişi vererek diğer firmalar ile arada ki farkı görebilirsiniz. Özellikle İstanbul Anadolu yakasında bulunanlar Marsu’yu en iyi şekilde yardımcı olacaktır. Damaca su siparişi için https://www.marsu.com.tr firmasını tercih edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim