Hamilelik döneminin sonlarına doğru anne adayları telaş sarmaya başlar. Hangi hastaneyi tercih edecek ve doğum paketlerini seçerken hangi paketleri tercih edecek gibi ayrıntıları incelerler. Bu gibi durumlarda mutlaka hastane seçimini yaparak doğum öncesinde karar vermiş olmanız gerekir. Bu seçimde birçok ayrıntıya dikkat etmeniz oldukça önemlidir. Bebeğinizi kucağınıza alacağınız o değerli anın unutulmaz ve anlamlı olabilmesi için tercih edeceğiniz kurumun beklentilerinizi karşılaması gerekir. O an özellikle anne ve baba için çok önemlidir. Bu anı resimlemek isteyen anne ve babalar paketleri içinde bu hizmetleri de tercih ediyor. Doğum sonrası ilk saniyelerini fotoğraflayarak bebeğinize ve kendinize yıllar sonra unutulmaz ve anlamı çok büyük bu hediyeyi bırakabilirsiniz. Tüm bu hizmetler hastaneler tarafından doğum paketi seçenekleri ile sunulmaktadır.

Paket İçeriklerinde Neler Vardır?

Günümüzde doğum paketi seçeneklerini incelediğimizde her talep ve ihtiyaca göre farklı hizmetlerin sunulduğunu görmekteyiz. Doğum paket seçenekleri içinde değişmeyen bazı hizmetler vardır. Bu hizmetler hastaneden bir gün oda hizmeti almak. Refakatçi ve hasta yemeği hizmetleri, bebek kontrol ve bakımı gibi hizmetler doğum paketlerinin olmazsa olmazı arasında yer alıyor.

Doğum paketlerini incelediğinizde standart doğum paket seçenekleri, mini lüks doğum paketleri ve ultra lüks doğum paketlerini hastanelerin sunmuş olduğu hizmetler içinde bulabilirsiniz. Günümüzde birçok kurum bebeğini kucağına alacak olan aileler için benzersiz doğum paketleri ile hizmet vermektedir. Doğuma az süre kaldığında bebeğinizi kucağınıza alacağınız gün, rahat ve konforlu hizmet alacağınız bu kurumlar ayrıntılı şekilde inceleyerek bu hizmetlerden sizde yararlanabilirsiniz.

  • Doğum paket içinde muayene hizmeti yer alırken, bununla birlikte 4 boyutlu USG hizmeti de sunulmaktadır.
  • Tek gecelik ya da iki gecelik paket seçenekleri,
  • Refakatçi ve hasta yemeği hizmetleri
  • Alanında uzman eşliğinde anestezi hizmetleri
  • Bebek muayene hizmetleri
  • Loğusa şerbet hizmetleri
  • Doğum fotoğrafı ve albüm hizmetleri
  • Anı defteri

Bunların yanı sıra kordon kanı saklamak meyve sepeti gibi çeşitli hizmetlerde dahil şekilde sunulmaktadır. Tüm bu hizmetler ve hizmet kaliteleri arttıkça fiyatlarda doğal olarak kurum – kurum değişmektedir. Bu nedenle siz de bütçenize ve beklentinize uygun doğum paket seçimi ile hayalinizde ki doğumu huzurla yapacağınız hastaneyi tercih edebilirsiniz.

Doğum Paket Seçimi İle Hayallerinize Ulaşabilirsiniz

Her anne bebeğini doğurduğu o anı unutulmaz kılmak ister. Bu nedenle de doğum yaklaştıkça anne adayları tercih edeceği kurumu detaylı araştırma ile seçer. Bütçeye göre ayarlanabilen doğum paket seçiminde sizde eğer araştırma yapacaksınız güvenilir ve kurumsal hizmet veren hastaneleri tercih edebilirsiniz. Ankara doğum paketleri seçenekleri ile sizde doğum öncesi araştırma yaparak bebeğinizi kucağınıza alırken bu anı hayallerinizdeki gibi gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim