Bir ürün veya hizmet satıyorsanız, hızlı büyümeden yararlanmak için bir e-ticaret sitesine ihtiyacınız vardır. E-ticaret siteniz için bir web geliştiricisi kiralayabilirsiniz, ancak yüksek oranlar büyüme oranınızı etkileyebilir. Gelişmiş bir e-ticaret platformu seçmek size zaman ve para kazandıracaktır.

Entegrasyonlar

E-ticaret altyapı sağlayıcılarını göz önünde bulundururken göz önünde bulundurulması gereken bir diğer faktör de entegrasyon ve eklentilerdir. Çoğu platformda işinizi yürütmek için birçok araç bulunur. İşletmenizin ihtiyaçları, en uygun uzatma seçiminde belirleyici bir faktör olacaktır. Farklı platformlara bakarken hangi araçlara ihtiyacınız olacağını düşünün. Bilmeniz gereken en popüler eklenti türleri şunlardır:

Satış, vergi, gelir ve karlara yardımcı olmak için muhasebe eklentilerinin entegrasyonue ticaret yazılımları ile yapılabilir.

Müşterileriniz için ödülleri belirleyebileceğiniz bir platformdur.

Ürünlerinizi göndermenize yardımcı olacak uygulamalar ön plandadır.

SEO Dostu

E-ticaret SEO'dan muaf değildir. Aslında, e-ticaret sitenizin sıralamasının arama sonuçlarında yüksek olması çok yararlı olabilir. Ürünleri ararken ziyaretçilerin sizi bulmasını istemiyor musunuz?

SEO dostu bir platform ararken en önemli faktörlerden bazıları şunlardır:

Sitenize blog ekleme yeteneği.

SEO dostu URL yapısı.

Mobil uyumluluk

Sayfa ve site hızı.

Sayfanın benzersiz başlığı ve açıklaması.

AMP

Müşteri servisi

Herhangi bir işletmenin en önemli özelliği müşteri hizmetleridir.

E-ticaret tamamen farklı bir alandır. Yazılım çökmeleri ve sunucu kesintileri genellikle kontrolünüz dışındadır. Müşterilerinizin sitenize erişimini engellemek, hem gelirinizi hem de markanızın imajını etkileyebilir.

E-ticaret platformlarına baktığınızda, birisinin çalışmanıza yardımcı olmak için herhangi bir zamanda sizi araması önemlidir. Her altyapı sağlayıcısına ve e ticaret yazılımlarıseçimine bakmalısınız.

Gelişmiş e ticaret yazılımları hakkında bilgi almak için:https://www.omniticaret.com/e-ticaret-paketimiz/

Editör: TE Bilişim