Karavan ile uzun bir seyahat ya da tatil planı olanlar, tamamen karavanda yaşamayı düşünenler için karavan modelleri hakkında bilgi vereceğimiz bu yazımızı sizlerle paylaştık…

Karavan çeşitlerimizden ilki çekme karavandır. Çekme karavanların çoğu 3,5 ya da 6 metre uzunluğunda olmaktadır.  İç tasarımına ve düzenlenmesine bağlı olarak kişi kapasitesi 2 ya da 6 olabilmektedir. Karavanlarda genellikle lavabo ve tuvalet dışında ocak ve tezgahın olduğu mini bir mutfak alanı da bulunmaktadır. Bu karavanlar için karavanı sürecek başka bir araç da gerekmektedir. Daha ekonomik ve özgür olan bu karavanlar ile süreli yolculuklara çıkmak mümkündür.

Bir de herhangi bir araca gerek kalmadan hem sürücü hem de yaşama alanı beraber olan moto karavanlar bulunmaktadır. Araba ve yaşama alanı entegre olan bu karavanlar daha uzun yolculuklar için daha konforlu karavan türüdür. Son olarak camper tarzı karavanlar yeni nesle uyarlanmış şekilde okul servislerine benzeyen tür karavanlardır. Moto karavan kadar büyük olmayan bu karavanlar şehir içinde de kolaylıkla kullanılabilmektedir.

Karavan İlanları

Çekme, motto ya da camper türü bir karavan kiralamak, satılık karavan almak, üreten firmalar ile iletişime geçmek ya da karavanını satmak/ kiralamak isteyenler için Karavan Forum oldukça fazla fırsat yaratmakta ve sunmaktadır.

Karavan ile ilgilenen ya da ilgilenmek isteyenleri tedarikçi ve üreticiler ile güvenli bir şekilde bir araya getiren Karavan Forum satılık karavanilanları için hem alıcı hem satıcı hem de üretici açısından oldukça kullanışlı bir alan. Aynı şekilde karavan kiralama için de güvenle bulunabileceğiniz bir platform özelliği taşımakta.

Editör: TE Bilişim