Günümüzde kadınlar gibi erkeklerde gece uyku giyiminde Pijama takımlarını tercih ederler. Çalışan erkeklerin tüm hafta yorgunluklarında evde rahat pijamalar tercih ederler. Bu tercihler de kaliteli, modern ve canlı erkek pijama takımları yer alır. Son zamanlarda erkeklerinde giyimlerine önem vermesi artmış ve pijama takımı üretiminde çeşitlilikler olmuştur.

Erkek Pijama Takımı Tercihleri ve Modelleri

Günümüzde artık erkek pijama takımı tasarımları sadece evlerde giyilmiyor. Pijamalar artık yürüyüşe çıkabilmek ya da günlük katılan davetlerde bile erkekler pijama takımı tercih ederler

Erkek pijama takımları yaz ve kış için ayrı ayrı tasarlanmış olup birçok renk ve çizgilerden oluşur. Kendine özgü desenleri ve tasarımları vardır. Tasarım olarak özellikle Bol ve rahat kesimler ve modeller vardır.

Bu çeşit ve modeller şu şekildedir;

· Doreanse erkek lacivert pamuklu kolej yaka baskılı kısa kol pijama takımı içeriğinde tamamen pamuk bulunur. Tasarımında kolej yaka, kısa kollu kesim, cep detaylı tasarım esnek bel veya kordonlu kemer tasarımı vardır.

  • Doreanse erkek pamuklu renkli bisiklet yaka baskılı kısa kol 3'lü pijama takımı yine tamamen pamuktan üretilmiştir. Bisiklet yaka, kısa kollu cep detaylı basic paça lastikli alt şeklinde tasarlanmıştır.

Siz de erkek pijama takımı modelleri için https://www.galiyet.com/erkek-tshirt-pijama-takimi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim