Kurtuluş Emlak Sahibi Hüseyin Kurtuluş ve ortağı Ali Uslu, Eskişehir’de emlak sektörünün her zaman canlı olduğunu söyledi.

Eskişehir’in gelişen bir il olduğunun altını çizen Kurtuluş, şunları söyledi: “Eskişehir, göç alan ve gelişen bir il olduğundan emlak sektörü devamlı hareketlidir. Eskişehir’de bu sektörde iş yapmak isteyen ve işyeri açan çok kişi var. Şehrimizde emlak sektöründe resmi ve gayri resmi birçok kişi bu işi yapmaktadır. Gayri resmi derken; ayakçı emlakçılar, kapıcılar, yöneticiler gibi pek çok kişi, bu sektörden vergisiz, masrafsız kazanç elde ediyor, bunu anlatmak istiyorum.”

ALICI DA SATICI DA MEMNUN OLMALI

Kurtuluş Emlak olarak 8 yıldır bu sektörde hizmet verdiklerini ifade eden Hüseyin Kurtuluş, “Her meslekte olduğu gibi bu mesleğin de zorlukları var tabi ki. En zor tarafı da hem alıcıyı hem satıcıyı aynı anda memnun edebilmek” diye konuştu. Eskişehirli vatandaşların daha çok merkez mahalleleri tercih ettiğini ifade eden Kurtuluş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eskişehir’de mahalle tercihi kişilerin ekonomik durumuna bağlı. Tek merkezli bir il olduğumuz için genelde çarşıya yakın yerler tercih ediliyor. Her konuda olduğu gibi emlak sektöründe de güven çok önemlidir. İnsanlar ömür boyunca biriktirdiği ya da biriktireceği yatırımı kaybetme korkusu yaşıyor. Biz emlakçılar da bu güveni müşterilerimize vererek, onların güvenle ve huzurla evlerinde yaşamalarına hizmet ediyoruz."

Editör: TE Bilişim