Lezzet tutkunlarının değişilmez adresi olmaya aday Bursa İshakbey, Anadolu’nun incisi Eskişehir’deki yeni şubesini 15 Mart günü hizmete açtı. Espark Alışveriş Merkezi içinde açılan Bursa İshakbey restoranı, uygun fiyatları ve doyurucu menüleriyle dikkat çekiyor.

Bursa İshakbey, damaklarda iz bırakan lezzetlerini yeni şubesiyle Eskişehir halkıyla buluşturdu. Espark şubesi, Bursa İshakbey’in İzmir ve Antalya’dan sonra açtığı 3. restoran oldu.

Misafirlerine, dönerin en doyurucu halini sunan Bursa İshakbey self servis hizmet veriyor. Bursa İshakbey’in vazgeçilmez lezzet döneri İskender ve ekmek arası olarak sunuşu, hızlı servisi, ürün çeşitliliği ve doyurucu porsiyonları; onu konukları için vazgeçilmez yapıyor. İzmir ve Antalya’da restoranları bulunan Bursa İshakbey, yeni şubesini açtığı Espark’ta Eskişehirlileri enfes lezzet ve uygun fiyatların yanında avantajlı menülerle buluşturuyor.

Birbirinden leziz tatlarını, Türkiye'nin her köşesine ulaştırmayı hedefleyen Bursa İshakbey, her geçen gün yeni restoranlarını hizmete açıyor.

Editör: TE Bilişim