Eskişehir Geleneksel lezzetleri arasında yer alan Çibörek, Balaban kebabı ve yoğurtlu köfteyi Bool Köfte restoran da denediniz mi?

Harika tatları bir arada sunan Bool Köfte makul fiyatları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Uzun yıllardır sektörde var olan işletme, baba yadigârı mirası sürdürmekte. Kırım tatar kültüründen günümüze uzanan bu geleneksel lezzetleri yerinde denemenin tam zamanı.

Eskişehir’in en meşhur yemeklerinin hazırlandığı, geleneksel ve yöresel bir damak zevki için doktorlar caddesinde yer alan Bool Köfte işletmesine uğrayabilirsiniz.

Balaban köfte’nin yumuşacık köftesi, harika sosu, Çiböreğin eşsiz lezzeti sizleri büyüleyecek. Açık hava alanına sahip olan restoran gün boyu misafirlerine eşsiz sunumlar ve özel ikramlar ile kusursuz hizmet sağlıyor.

Eskişehir halkının müdavimi olduğu Bool Köfte restoranı hala bilmeyenler ve bu enfes lezzetleri tatmayanlar için haberimizde vermekteyiz. Kuşaktan kuşağa süregelen bu lezzetleri tatmak için Bool Köfte restorana uğramalısınız.

Yoğurtlu Köfte Kebabı – Çibörek – Balaban Kebabı – Ada Kebabı

Hijyenik, lezzetli, güler yüzlü ve oldukça samimi bir restoran olan Bool Köfte leziz menüsü ile sizleri ağırlamaktadır. Beyaz et severlere Ada Kebabı, Çibörek, Yoğurtlu köfte kebabı ve balaban kebabı ile özel ikramlar sizleri bekliyor.

Özel menüsüyle nam salmış bu restoran da her damak zevkine uygun yemekleri bulabilirsiniz. Gerek Eskişehir’in yerel halkı, gerek yabancı turistlerin gözdesi olan Bool Köfte Restoran Eskişehir ekonomisi ve kalkınması açısından da oldukça verimli bir işletme örneği sergilemektedir.

Günün her saati uğrak adresiniz olacak olan Bool Köfte restoran Doktorlar Cad. No 70/A da siz değerli misafirlerini beklemekte.

Ayrıca işletmenin web sitesini ziyaret edebilir ve online sipariş verebilirsiniz.

www.boolkofte.com  (0222) 233 30 70      Doktorlar Cad. No.70/A Eskişehir

Editör: TE Bilişim