Türkiye’nin ünlü börek markalarından Göçmen Börekçisi, Düzce, Eskişehir, İzmir, Mudanya ve Kıbrıs’taki yeni noktalarında tüketiciyle buluşuyor.

2004 yılında Kocaeli’nin Körfez ilçesinde aile şirketi olarak serüvenine başlayan Göçmen Börekçisi, franchise taleplerini değerlendirerek tüketiciye nitelikli noktalarda ulaşmaya devam ediyor.

Eskişehir’deki ilk bayinin açılışı gerçekleşti.  Eskişehir Göçmen Börekçi'nin işletmesini ise İbrahim Güdür ve Günay Ataş yapıyor.

Kocaelili İlker Can Dönmez ve Tanju Taner Dönmez kardeşlerin üniversite öğrencisiyken 50 metrakarelik bir dükkanda temellerini attığı Göçmen Börekçisi, bugün 3 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip tesisinde günde 7-8 ton üretim gerçekleştiriyor.

Son olarak Düzce, Eskişehir Tepebaşı ve İzmir Ataşehir bayilerinin açılışını gerçekleştiren marka, önümüzdeki günlerde Kıbrıs Girne ve Mudanya açılışlarını yapmaya hazırlanıyor.

Mudanya bayisinin konsept-inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirten Göçmen Börekçisi Yönetim Kurulu Başkanı Taner Dönmez, “Eskişehirdeki ilk bayimizi açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kıbrıs Girne bayimiz ise Aralık ayı ortasında hizmete girecek” bilgisini paylaştı.

 Göçmen Börekçisi Eskişehir:                  

Adres: Yenibağlar Mah Üniversite Blv No: 110 B Tepebaşı/ESKİŞEHİR

Tel: 0543 651 44 33- 0 222 323 00 43

                                                                                                                                                      

Editör: TE Bilişim