1988 yılından beri 30 yılı aşkın tecrübemiz ile Optikavm.com.tr olarak en kaliteli ürünleri sizler için bir araya getirdik. Yüzlerce marka orjinal güneş gözlüklerini bir arada bulabileceğiniz sitemizde ister çerçeveli ister çerçevesiz, kemik ya da metal tüm çeşitte güneş gözlüğü yer alır. İster çocuğunuz için ister kendiniz için birbirinden şık güneş gözlüklerini 2 yıl garanti avantajı ile sitemizden satın alabilirsiniz.

Yüzlerce Çeşit Gözlük

Optikavm’nin diğer sitelerden farkı tüm ürünlerin orjinal marka olmasıdır. Ayrıca lüks ve orjinal markalı tüm ürünler sitemizde yer alırken her modelinden bulunabilecek zengin yelpazede ürün çeşidi vardır. Hem şık hem spor tarza göre seçeneklerin bulunduğu gözlüklerimizin tamamı UV korumalı camdan üretilmiş birinci sınıf kaliteli marka ürünlerdir. 40 Million, Annabella, Carrera, Rayban, Dolce & Gabbana, Etnia Barcelona vb yüzlerce çeşit markayı bir arada bulabilirsiniz. Optikavm olarak mağazacılıktan e ticarete kadar tüm alanlarda hizmet vermiş yılların tecrübesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

Optikavm Hakkında

Optikavm.com.tr üzerinden sipariş verebileceğiniz çokça çeşit güneş gözlüğü bulunur. Örneğin aynalı camlı, anti reflekte camlı, cat eye, kare, çerçevesiz, fotokromik, vintage vb gibi daha birçok türde güneş gözlüğü bulabilirsiniz. Sitemizde kadınlar için, erkekler ve çocuklar için ayrı ayrı birçok modelde gözlük yer alır. Aynı zamanda unisex gözlük modellerine de ulaşabilirsiniz. Sitemizde bulunan ürünlerin tamamı orjinal markalara ait ürünlerdir ve kesinlikle imitasyon satışa yer verilmez. Sitemizden yaptığınız tüm alışverişlerde 2 yıl garanti hizmeti vardır.

Nerede olursanız olun garanti belgesi ile istediğiniz yerde ücretsiz olarak garanti hizmeti alabilirsiniz. Güneş gözlüğünüz ile ilgili yedek parçaları da sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. Aynı zamanda güneş gözlüğünüz ile ilgili tüm sorularınız için 0542 848 88 28 numaralı Whatsapp destek hattımız ile 09.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında iletişime geçebilirsiniz. Ödemelerinizin tamamı ister kredi kartı ile ister kapıda ödeme seçenekleri ile yapılır. Kredi kartına 12 aya kadar taksit imkânı sağlanırken ilk 3 ay için vade farkı alınmaz. https://www.optikavm.com.tr/ sitesi üzerinden siparişler gün içerisinde kargoya verilerek 1-3 iş günü içerisinde teslim edilir.

Editör: TE Bilişim