Güzel, bakımlı, genç görünmek tarihin oldukça eski bir beklentisi ve uğraş alanı olarak günümüze gelmiş bir olgudur. İyi görünmek günümüze kadar da bu konuda birçok ürün ortaya konulup hali hazırda üzerinde çalışmaların sürdüğü ve gidişata göre de devam edeceği kesin bir durum. tam da bu beklentilere ve de oldukça iddialı sonuç örnekleriyle güzellik ve bakım alanında gündemde önemli bir yeri oluşturmuş görünmekte.

Dermo White Krem Özellikleri

Dermo white cilt beyazlatıcı piyasadaki emsallerinden farklı olarak sadece yüz değil tüm vücuttaki bölgelerde uygulanma alanı içeriyor olması özelliği ile özel,  farklı bir içerikle karşımızda olmasıyla oldukça dikkatleri üzerine toplamaktadır.

O halde kremin temelde neleri hedeflediği ve kullanım alanlarına bir göz atalım:

  • Temel kullanım alanı cilt beyazlatma olup bu durumun da sadece yüzle kısıtlı olmayıp vücudun ihtiyaç duyulan her bölümünde uygulanabilir olduğu ifade edilmekte
  • İçerik olarak, günümüzde bilinçlenen insanoğlunun da eğilimi olan organik  ürün özelliğinde olup, ilgili patentler ve testlerle bu özelliğini tescilletmiş olan bir ürün özelliğindedir..Teknolojinin yakalanabilir bir hızının olmadığı ve bir taraftan yaratmış olduğu stres ve olumsuz çevrenin etkisiyle bozulan ciltteki deformasyonları elbette yine doğal içerikli bir ürün söz konusuysa daha tercih edilir olacaktır (%100 organik sloganı söz konusu).
  • Bir diğer ismi ise tarihin en bilinen, güzelliği ve bakımıyla ün yapmış Hürrem Sultan’dan gelmektedir. İlgili ürünün anlaşılır olmasında Hürrem Sultan’ın ismi kullanılarak Osmanlının güzellik sırrının organik bileşenlerinin teknolojiyle müthiş uyumunu ifade etmek amaç edinilmiştir..
  • Diğer piyasa emsallerinden farkı ve artısının da pek çoğunda bulunmayan sürekli etkiden bahsedilmesi durumudur. Zira ürünün gerek pigmentlere etkisiyle açılacak olan ten renginin (5 kata kadar yüzde,4 kata kadar vücut uygulamaları için) gerekse kırışıklıklara karşı olan etkisinin de kalıcılığının testlerde oldukça yüksek oranlarda olduğu ifade edilmektedir.
  • Uygulama sonuçlarını ise 30 gün sonunda %35 ve 60 günün sonunda %75 gibi yüksek oranlarda beyazlamış bir cilt değişikliğine sebep olduğu vurgulanmaktadır.

*Dermo white krem ile ilgili bir diğer önemli detay da( ki organik olması ortaya konulan her üründe aslında beklenilen özelliktir) hiçbir yan etkisinin olmadığı durumudur. Kırışıklık ve cilt lekelerinde muazzam bir sonuç yüzdesi olan %90 oranını yapılan testler doğrultusunda kullanıcılarına vaat eden bir üründür.

Daha beyaz, renk tonu açılmış sağlıklı ve kırışıksız bir cildi ise, Melanin hormonu oranını, zeytinyağı pirinç ekstratı ve Sabi White aktif maddesi ile azaltan içerik bileşenlerine sahip olması olarak gösterilmektedir. arak sizde bu içeriklerin faydalarından yararlanabilirsiniz.

Kullanım alanları içerisinde hassa alanlar olan genital bölge ve göğüs uçları da söz konusu olup bu durum ürünün hassas bölgelere ayrıca ürün arayışı gerektirmediğini ortaya koyması bakımından oldukça önem arz etmektedir.

Editör: TE Bilişim