Hidrolik sistemler oldukça karmaşık ve özel yapılar olmaktadır. Günümüzde en basit anlamı ile asansörler birer hidrolik yapılar olmaktadır. Bu yapılar için en önemli ekipmanların başında hidrolik tork anahtarı gelmektedir. Hassas ve ince ölçümlere sahip bir anahtar olmaktadır. Yapılarda tork desteği olarak kullanılmaktadır. Farklı sistemler için özel tasarımlara sahip olan anahtarlar mevcuttur.

Hidrolik sistemlerin tork ayarlamaları için öncelikli olan parçaların başında gelmektedir. Bu noktada sistemde bulunan diğer parçaların rahatlamasına da imkan sağlamaktadır. Aynı zamanda sistemin çok daha uzun ömürlü olması için kullanımı oldukça önemlidir. Doğru kullanılan tork anahtarları sistem parçalarının dayanıklılığını arttırır. Her sistem için uygun olarak kullanılabilecek anahtarlar mevcut olmaktadır.

Hidrolik Tork Anahtarı Modelleri

Sistemler için gerekli olan tork dengesi farklı olmaktadır. Bu nedenle kullanılacak olan tork anahtarı da farklı olmalıdır. Hidrolik tork anahtarı genel olarak özel malzemelerden üretilir. Bu malzemelerin seçimi tork dengesi için değerli olmaktadır. Sistemler için farklı anahtar modelleri bulunabilmektedir. Sizler de tork anahtarı satın almak veya incelemek isterseniz https://www.sanayiden.com/yapi-insaat-hirdavat-malzemeleri sayfasına göz atabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim