Instagram içeriklerinin beğenilmesi için özel olarak Instafollowers.co sitesinden buy instagram followers alabilirsiniz. Daha sonra takipçilerinizi organik bir şekilde arttırmanızı kolaylaştıracak olan bu durum sayesinde beğeni satın almak mümkün oluyor.

Instagram Fotoğraf Beğeni Satışı

Hesapların bünyesinde gerçekleştirilecek olan beğeni başvuruları için özel olarak siteden ödemelerin yapılması mümkün oluyor. Instagram gibi son derece önemli bir platformda yapılacak olan beğeni başvuruları için minimum 30, maksimum 500 bine yakın beğeni satın alma işlemleri değerlendirilebiliyor. Herhangi bir sorunla karşılaşılmaması ve özel olarak beğenilerle gerekli işlemlerin gerçekleştirilmesi için uygun olacak şekilde site üzerinden yerli ve yabancı hesaplarla hizmet veriliyor.

Instagram Sayfa Beğeni Satışı

Instagram tarafından hesapların yönetilmesiyle ilgili belirlenen kurallara uygun şekilde takipçi ve beğeni satışı yapılıyor. Takip edilmesini istediğiniz sayfanız için beğeni satın alabilirsiniz. Bu süreçte dört farklı seçenek sayesinde sayfanızın on binlerce kullanıcı tarafından beğenilmesini ve takip edilmesini sağlayabilirsiniz. Sosyal medyada diğer sayfalara kıyasla çok daha avantajlı hale gelmek, her zaman için gerçek veya bot hesaplar üzerinden beğeni sayısının artırılmasını desteklemek mümkün oluyor.

Herhangi bir hesap yönetim problemiyle karşılaşılmaksızın Instagram’da yabancı gerçek hesaplarla 100 bine kadar hesapla beğeni yapılabiliyor. Yabancı botlar ile toplamda en fazla 100 bin olan beğeni adedi, Türkiye’de Türk botlar tarafından yapılması istendiği taktirde 30 ile 470 bin arasında değişiklik gösteriyor.

Instagram Takipçi Satışı

Takipçi sayısını artırmak ve binlerce kişiye çok daha kolay bir şekilde ulaşmak isteyen bireyler için takipçi satışı yapılıyor. Instafollowers.co güvencesiyle üç farklı işlem süreci üzerinden Facebook profilleri için takipçi sayısının artırılması mümkün oluyor. Son dönemde özellikle Türk botlar, yabancı gerçek hesaplar ve yabancı botlar sayesinde minimum 100 ve maksimum 200 bin olacak şekilde takipçi satın alınabilir. Profilin URL adresinin belirtilmesi halinde, site genel özelliklerine uygun şekilde güncel satış rakamları değerlendirilebiliyor.

İndirme işlemleri için : https://www.instafollowers.co/download-instagram-photos

Instagram Beğeni Satın Al; Özellikle işletmeler ve özel mekanlar için alınan bir hizmet olarak yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Hem lokasyon itibariyle çevrenizdeki insanlara daha kolay ulaşabilmeniz hem de kaliteli bir mekan olduğunuzu tanımlamanız mümkün oluyor. Hiçbir zaman için mağduriyet oluşmadan verilen hizmetlerde tam olarak 5 yıldızlı eleştiri yapılması sağlanıyor. Yorum eklenmediği için son derece hızlı bir şekilde işletmenin veya bölgenin özelliği hakkında genel olarak yorumların yapılması mümkün oluyor.

Instafollowers.co Facebook hizmetlerinden yararlanmak için Türkiye’de açılmış profiller veya değerlendirilebilecek içerikler yerine, genel bir içerik de kullanılabilir. Hangi ülkede bulunduğu fark etmeksizin, toplamda kaç kez yabancı gerçek hesaplardan veya yabancı botlardan puan verilmesini istediğinizi belirleyebilirsiniz. Yabancı gerçek hesaplar üzerinden bir Facebook puanlama sürecinde en az 10 adet ve en fazla 6000 adet olacak şekilde değerlendirme siparişi verebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim