İstanbul’un ulaşım ağı her ne kadar günden güne geliştiriliyor olsa da nüfusa paralel bir şekilde sorunlar da artış gösteriyor. Eskiden Atatürk Havalimanı olarak bildiğimiz havalimanının taşınması ile birlikte ulaşımda yaşanan güçlükler yeniden gündem konusu olmayı başarmıştır. Öyle ki İ.E.T.T. ya da metro gibi çözümler sunuluyor olsa da her daim bu ulaşım araçlarından sağlıklı bir şekilde yararlanmak mümkün olamayabiliyor. Çünkü kişilerin yanında getirdikleri eşyaların fazlalığı ya da havalimanına olan mesafe ciddi sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Trafik problemi nedeni ile insanlar havalimanına ulaşma adına sabahın erken vakitlerinde yola düşüyor ve günün yarısını yollarda geçirmek durumunda kalabiliyor. İnsanlar yollarda herhangi bir sıkıntı yaşamadan rahat bir şekilde havalimanına ulaşmak istemektedir. Bunun için de İstanbul Havalimanı transfer konusunda en kesin çözüm arayışı içerisindedirler.

Tam 8 senedir hem Sabiha Gökçen Havalimanı hem de İstanbul Havalimanı transfer konusunda hizmet veren firmamız Fansa Tur, geçmişte olduğu gibi yeni havalimanı lokasyonunda da ulaştırma hizmetlerine kesintisiz devam etmektedir. Havalimanının şehir dışında konumlanmasından dolayı merkeze olan uzaklık düşünüldüğünde insanların toplu taşıma yerine alternatifler araması çok doğaldır. Trafik sorunundan uzak, hızlı, güvenli ve bir o kadar hesaplı bir transfer hizmeti için doğru adres yıllardır olduğu gibi Fansa Tur olmaktadır. Hem Anadolu hem de Avrupa yakasında yıllardır havalimanı transfer hizmetini kusursuz bir şekilde yürüten Fansa Tur günün 24 saati donanımlı transfer araçları ile hizmetinizdedir.

Kolay ve Hesaplı Transfer İçin Hizmetinizdeyiz

Web sitemizden de görebileceğiniz üzere araçlarımız son model ve geniştir. 1-6 ve 1-13 kişilik transfer araçlarımızda tüm ihtiyaçlarınız düşünülmüştür. Araçların rutin bakımları yapılmakla beraber günün 24 saati sizler için hazır bekletilmektedir. Şoförlerimiz ise her biri deneyimli ve İstanbul’un alternatif yollarını çok iyi bilen kişilerdir. Bu anlamda sizleri trafik kaosuna sokmadan havalimanına güvenli bir şekilde ulaştırmaktadır. Üstelik kalite ve fiyat orantısı da sizin lehinize şekilde düşünülmüştür. Son model araçlarımızla alacağınız transfer hizmeti kişi başı değil araç başı olarak hesaplanmaktadır. Bu anlamda arkadaş ya da akrabalarınızla yapacağınız seyahatler çok daha hesaplı hale gelebilmektedir. İstanbul Havalimanı transfer konusunda siz de hesaplı ve güvenli bir çözüm arıyorsanız web sitemizden tüm detayları inceleyebilirsiniz.

İstanbul Havalimanı transfer dışında günü birlik seyahatleriniz ya da toplu tatil gezileriniz için filozdan yararlanabilirsiniz. Ayrıca özel günlük şoförlü araç da temin etmekteyiz. Tek yapmanız gereken bizlere web sitemizden ya da telefonumuzdan ulaşarak arzu ettiğiniz aracı ve saati söylemeniz yeterli olacaktır. Sistemli bir şekilde çalışan ekibimiz tüm detayları kaydettikten sonra sizlere en hızlı şekilde transfer aracı temini sağlayacaktır. İster İstanbul Havalimanı transfer olsun ister günü birlik geziler için araç kiralama hizmeti olsun bizlere haftanın 7 günü 24 saati ulaşabilirsiniz.

https://www.fansatur.com/

Editör: TE Bilişim