Türkiye’nin yükselen değeri İzmir’i ziyaret ettiyseniz, şehrin dört bir yanında bulunan turistik noktaları gezebilmek için izmir araç kiralama firmalarından hizmet almanızda fayda olacaktır. Ancak hemen her şehirde olduğu gibi ne yazık ki İzmir’de de merdiven altı diye tabir edilen, kurumsal olmayan ve müşterilerini mağdur eden araç kiralama şirketleri mevcut. Mümkün mertebe bu şirketlerle çalışmamak ve ARC Filo gibi araç kiralama izmir sektörünün yükselen yıldızlarıyla çalışmakta fayda olacaktır.

Aradığınız kiralık araç ARC Filo’da

Eğer çok fazla mesafe kat etmeyi planlıyorsanız ve rotanız çok uzunsa, dizel ve manuel bir araba kiralamanız tavsiye edilir. Fiat Linea ve Hyundai Accent gibi modeller bunun için idealdir. Ancak iş buluşması veya önemli bir etkinliğe katılmak için lüks model arayışınız varsa, ARC Filo ile bu da mümkün! Premium segment birçok araç ARC Filo’nun zengin araba kataloğundaki yerini almış vaziyettedir.

Siz de hemen şimdi .com adresini ziyaret ederek izmir oto kiralama ihtiyacınızı karşılayabilir, günlük veya haftalık bazda istediğiniz herhangi bir arabayı kiralayabilirsiniz. Şayet kurumsal bir çözüm arayışındaysanız veya filo kiralamak istiyorsanız, yine ARC Filo’dan şaşmamanız tavsiye edilir. Çünkü ARC Filo halihazırda İzmir’in birçok büyük ve kurumsal şirketine filo kirama çözümleri üretiyor. Siz de bu mutlu müşteriler arasındaki yerinizi güvenle ve gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Aylık, haftalık veya günlük; hiç fark etmez. Ne kadar süreli olursa olsun, izmir rent a car ihtiyacınızı ARC Filo aracılığıyla karşılayabilirsiniz. ARC Filo’nun web sitesi üzerinden hızlı rezervasyon oluşturup havalimanı veya Bornova'daki ofislerden aracınızı teslim alıp güvenle seyahat etmeye başlayabilmeniz mümkün. Kiralayabileceğiniz tüm araba modellerinin fiyatları ve teknik özellikleri hakkında tüm bilgiler adresinde listelenmiş durumdadır.

Editör: TE Bilişim