Kaliteyi güvenle buluşturan Yıldırım Nakliyat, İstanbul evden eve nakliyat işleriniz için sizlere her zaman sorunsuz hizmet vermeye devam ediyor. Taşımacılık sektöründe uzun yıllar varlığını devam ettiren firmamız, bu geçen süreç içerisinde elde etmiş olduğu tecrübeyi profesyonellik ile birleştirerek, sizlere en iyisini sunmaya çalışmaktadır.

Şehir içi nakliyat yanı sıra İstanbul şehirler arası nakliyat hizmeti de veren firmamız, kurumsal yapısının gereği, müşteri memnuniyet çıtasını her zaman biraz daha önde tutmaktadır.

Sigortalı Nakliyat ile Eşyalarınız Güvence Altında

İşinizi güvenerek bize teslim ettiğinizde, taşınacak tüm eşyaları güvence altına alacak hizmetlerimizden biri olan nakliye sigortası yapıyoruz. Bu sigorta taşıma sırasında oluşabilecek hasar ve kayıplarda zararının giderilmesi için önemli bir yer tutmaktadır. Şayet bu tip istenmeyen bir durum ortaya çıkarsa, sigorta aracılığı ile zararınız karşılanır.

Ekstra Hizmetler ile Farklılıklar Sunuluyor

Firmamız sizlerin bu süreçte daha rahat etmesini sağlamak ve müşteri memnuniyetini artırmak için, düşük ücretlerle ekstra hizmetler de sunmaktadır. Eşyalarınızın mevcut yerlerinden sökülmesi ve yeni yerlerine montaj edilmesi, eşya paketleme ve ambalajlama gibi nakliyat sektörü ile bağlantılı işlerde sizlere maliyetine yakın fiyatlarla yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Eşyalarınızın kısa sürede taşımacılığa en uygun hale gelmesi için yapılan tüm çalışmalar hem profesyonelce hem de en iyi malzemelerle sağlanmaktadır. Alacağınız ekstra hizmetler, sürecin yorgunluk ve stresinden kurtulmanızı sağlayacaktır. Üstelik bu hizmetlerinin fiyat bakımından uygun olması, bütçenizi zorlamadan taşımacılık sürecinin daha rahat atlatılmasına katkı sunmaktadır.

Tüm bu hizmetlerin yanı sıra talep eden müşterilerimiz için, eşya depolama gibi farklı hizmet seçenekleri de bulunuyor. Kullanılan veya fazla kullanılmayan eşyalarını belirli bir süre güvenilir bir ortama saklamak isteyenler, uygun fiyatlarla sunulan eşya depolama avantajlarından da yararlanabilirler.

Asansörlü İstanbul Evden Eve Nakliyat Hizmeti ile Rahat Edin

Firmanın sunmuş olduğu en önemli hizmetlerden biri de asansörlü İstanbul evden eve nakliyat hizmetidir. Bina ve yüksek katlardaki eşyaların hızlı ve kolay taşınmasını sağlayan dış cephe asansörleri, Yıldırım Nakliyat tarafından hizmetinize sunulmuştur. İsteyen müşterilerimiz klasik taşımacılık hizmeti alabileceği gibi isteyenler ise asansörlü nakliyat hizmeti alabilirler. Bu hizmet eşyaların bina içerisinden taşınmasına gerek kalmadığı için hem daha güvenli hem de daha az gürültülü işlemlerden biridir.

İstanbul Şehirler Arası Nakliyat ile Tüm Türkiye'ye Taşımacılık

Yıldırım nakliyat, şehir içi taşımacılıkta kazanmış olduğu müşteri memnuniyetini şehirler arası nakliyat işlerinde de ödün vermeden sürdürmektedir. Buna göre firma tüm Türkiye geneline şehirler arası taşımacılık hizmetlerinde sorunsuz bir çalışma yaparak, müşteri memnuniyetine odaklanmaktadır. Şehir içi ve şehirler arası nakliyat işlerinde uzun yılların tecrübesini çağın koşulları ile birleştiren Yıldırım Nakliyat, uygun fiyat avantajları ile güvenilir hizmet sunmaya devam etmektedir.

https://www.yildirimnakliyat.com/

Editör: TE Bilişim