Kanada’da dil okulu okumak isteyen kişiler artık çok kolay seçim yapabiliyorlar. Çünkü Studyzone yurt dışı eğitim danışmanlık şirketi onlara seçimleri konusunda yardımcı oluyor. Danışmanlar kişilerle görüşüp ihtiyaçları öğrenerek onların Kanada’da dil eğitimi alabilecekleri en iyi okulları seçmelerini sağlıyor. Bu sayede kişiler daha Kanada’ya gitmeden okuyacakları okulları belirlemiş oluyorlar.

Kanada’da Dil Eğitim Alınabilecek Popüler Şehirler

Yurt dışında dil eğitimi almak isteyen kişiler gidecekleri ülkelere karar verdiklerinde o ülkelerde tercih edecekleri şehir konusunda kararsız kalıyorlar. Studyzone danışmanlık şirketi bu konuda da kişilere yardımcı olarak seçimlerini kolaylaştırıyorlar.

Studyzone aracılığıyla dil eğitimi alınabilecek popüler Kanada şehirleri şunlardır;

  • Toronto
  • Montreal
  • Vancouver

Bu şehirlerden birini tercih edenler daha sonra da gidecekleri bir Kanada dil okulu belirliyorlar. Bu okullarda genel İngilizce, iş İngilizcesi, hukuk İngilizcesi ve akademik İngilizce gibi programları inceleyerek birisine katılabiliyorlar.

Kanada’nın Ünlü Dil Okulları

Kanada’da eğitim veren çok sayıda dil okulu bulunuyor. Bunlar arasında hangisinin iyi olduğu ya da daha uygun fiyatlı olduğu kişiler tarafından bilinemiyor. Ancak Studyzone kanada dil okulları arasında yer alan pek çok okulun temsilcisi olduğu için hangi okulun daha uygun olabileceğini bilerek eğitim alacak kişilere yardımcı oluyor.

Şirket okul seçimi dışında Kanada’ya ilk defa gidecek kişiler için kalacak yer ve diğer ihtiyaçlar konusunda da danışmanlık veriyor. Ayrıca okul için gerekli olan belgelerin eksiksiz hazırlanması için kişilere yardımcı oluyor. Kanada’da bulunan dil okulları arasında en ünlüleri ise Sprott Shaw Language College, EC English ve ILAC isimli okullardır.

Editör: TE Bilişim