Kare Sayfam 2020 yılından itibaren müşterilerine farklı bir hizmet kategorisinde performans göstermeye başlamıştır. Karekodlu mezar taşı yapımıyla sektöre atılan firma kendini güncelleyerek restoran, kafe, giyim mağazaları, müze, kütüphane gibi birçok farklı sektörden alanlarla çalışmaya başlamıştır. Peki bu firmaya nasıl ulaşım sağlarsınız, ürünleri nasıl satın alabilirsiniz?

Dijital Mezarlıklar Hizmeti

Dijital mezarlıklar artık çok sık rastlayacağımız bir durumdur. Sektörde öncü olan firma mezar karekod uygulamasıyla birlikte sektörde ilke imza atmıştır. Minik bir barkod olan yapışkanlı çelik paslanmaz demir levha mezar taşının üzerine sabitlenmektedir. Kabir’e gelen ziyaretçileri telefonlarından barkod okuma uygulamasından mezar taşının üzerindeki karekod resmini gösterip okuyor. Bu karekodun içerisinde vefat eden kişinin biyografisi mevcuttur.

 Yakınlarının görmesini istediği görseller ve dualar karekodun içerisinde yer almaktadır. Karekod teknolojisini mezar taşlarına taşıyarak çağır açan Kare Sayfam, bu yolda diğer sektörlerede öncülük etmiştir.

Büyüklerimiz vefat ettiğinde küçükler onları hatırlamakta tanımakta zorluk çekiyor, onlarla paylaşılan anılar daha çabuk silinebiliyor hafızalardan. Bu düşünceyle yola çıkılıp karekodlara unutmak istemediğiniz anılarınızı, fotoğraflarınızı, notlarınızı ekleyebiliyorsunuz. Her ziyarete gittiğinizde ise ilk günkü gibi anılarınızı tazeleme, hasret giderme fırsatı buluyorsunuz. Hizmete sunulan bu minik ürün Kare Sayfam tarafından garantilidir. Karekoda deformasyon söz konusu değildir. Siz istemediğiniz sürece anılarınız oradan silinmeyecektir. Mezar taşı karekod uygulamasını incelemek için bilgi almak isterseniz firmanın web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim