Kış aylarının vazgeçilmezi battaniyeler, yepyeni tarzlarda ve kumaş seçenekleriyle Taç’ta görücüye çıktı. Kış aylarında kullanılabilecek taç battaniye modelleri hakkında her şey bu haberde…

Ev dekorasyon ve temel ihtiyaçlar alanında tasarladığı tüm ürünleriyle dikkatleri çekmeyi başaran Taç, yüksek kalitesiyle de tercih sebebi. Taç’ın kış için tasarladığı battaniyeler de de aynı kaliteyi bulan tüketiciler, kışlık battaniye tercihlerini Taç’tan yana kullanıyor. Yüksek dokuma teknolojisiyle dokumalardaki başarısını her ürününde ortaya koyan Taç kışlık battaniye için de alternatif desen ve renk seçenekleri sunuyor.

Soğuk kış günlerinde sıcacık kalmak için alınan battaniyelerde görsel zevke en az sizin kadar önem veren Taç battaniye modellerinde her sezon yeni ürünle karşınıza çıkıyor. Çok soğuk havalar için ürettiği Taç polar battaniye ürünü ise her sezon olduğu gibi bu sezonda oldukça rağbet görüyor.

Battaniye Kullanın, Hastalıklardan Korunun!

Vücut ısının korunmasında ya da yükseltilmesinde kalın battaniyelerin yeri oldukça büyük. Kışın soğuk havalardan bizleri koruyan ve hasta olmamızı dahi engelleyebilen kalın battaniyeler sıcacık bir ortamı size sunuyor. Böylece, üşümenizi engelleyip sizi hastalıklardan koruyan battaniyeler evlerinizin vazgeçilmezi oluyor.

Seçeceğiniz battaniyeyi uzun seneler kullanmak istiyorsanız Taç battaniye lisanslı ürünleri almanız çok önemli. Taç’ın her bir ürününe verdiği garanti ve lisans sizin bu ürünü uzun senelerce güvenle kullanabileceğinizi gösterir. Her yıl bir battaniye almaktansa Taç ile bir kez bir battaniyeyi çeşit çeşit modelleri eleyerek alabilirsiniz.

Polar Battaniye ile Evinizde Sıcacık Olacaksınız!

Battaniye modelleri arasında polar battaniyeler sıkça talep edilmekte ve kullanılmaktadır. Yumuşak dokusuyla 7’den 70’e herkesin sevdiği polar battaniye modelleri, tek kişilik ya da çift kişilik olarak üretilebiliyor. Yüksek sıcaklık garantisi veren Taç polar battaniye ile soğuk havalardan hiç etkilenmez ve daima yüksek sıcaklık desteği alırsınız.

Tasarım açısından da dekorasyonunuza uygun olması düşünülerek hazırlanan Taç polar battaniyeler rengârenk ve desenli olarak beğeninize sunuluyor. Koyu tonlardan ara tonlara kadar her tonlamayı size sunan Taç battaniye modelleri konusunda özellikle bayanların dikkatini çekiyor.

Taç’ta Farklı Kullanım Alanlarına Göre Battaniye Modelleri Var

Battaniyeyi sadece yatak odasında değil oturma odalarında da kullanabiliyoruz. Günümüzde salonlarda da sıkça kullanılan battaniyeleri seçerken, kullanım amacına göre seçmekte önemli. Taç battaniye modelleri konusunda sizlere hem desen hem de kullanım yerine göre battaniye sağlama konusunda oldukça başarılı.

Televizyon koltuğunuzda kitap okurken üstünüze alabileceğiniz tek kişilik polar battaniyenin yanında dilerseniz çiftlere özel battaniyeleri de tercih edebilirsiniz. Taç, ev tekstilinde daima sizlere alternatif ürünler sunduğu için bu tarz ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz.

Taç Battaniye Lisanslı Ürünlere Halistores’ten Ulaşın!

Ev tekstili ve dekorasyon ürünleri konusunda çeşitli markalara yer veren Halistores bünyesinde Taç markasını barındırıyor. Taç battaniye fiyatlarından ürün bilgilerine kadar tüm bilgilere ulaşabileceğiniz Halistores’te yapacağınız tüm alışverişler “ Güvenli Alışveriş ve Ödeme” ile korunuyor. Böylece, hem eviniz için alacağınız ürünlere çok iyi fiyatlara sahip oluyor hem de bilgilerinizi koruyarak e- alışveriş deneyimini Halistores’te yaşıyorsunuz. Halistores’a hemen girin ve TAÇ markalı kalın battaniyelere göz atarak, soğuk kış günlerinizi garanti altına alın!

Editör: TE Bilişim