Plumpy dudak dolgunlaştırıcı ile ince dudaklar artık son bulmakta ve onun yerini hacimli, dolgun dudaklar almaktadır. Son yıllarda piyasaya çıkan ve pek çok kişinin hayalindeki dudaklara kavuşmasını sağlayan plumpy, herhangi bir iğne, ameliyat ya da operasyon gibi uygulamalara maruz kalmadan ve herhangi bir acı çekmeden daha dolgun dudaklara sahip olunmasını sağlar. Üstelik ürünün kullanımı da oldukça basit ve zahmetsizdir. Bu sayede dileyen herkes istediği vakit ürünü temin edip kolaylıkla kullanabilir. Doğru uygulama ve düzenli kullanım sayesinde dudaklarda uzun süre kalıcı ve göz alıcı bir etki ortaya çıkmaktadır. Ayrıca bu etkiye sahip olabilmek için ürünü sayesinde yüksek ücretler ödemeye de gerek yoktur.

Plumpy dudak dolgunlaştırıcı kullanım şekli itibariyle tıpkı bir ruja benzemektedir. Tüp şeklindeki plumpy içerisinde jel sıvı vardır ve bu sıvı tüpün uç kısmındaki silikondan çıkmaktadır. Sürmek için tüp şeklindeki şişenin alt kısmı sıkılır ve esnek başlıklı silikon ucu sayesinde kolaylıkla dudağa sürülebilmektedir.

Kullanım sıklığı olarak bakıldığında plumpy gün içerisinde iki kez kullanıldığında yeterli gelmektedir. Bu şekilde düzenli olarak kullanıldığında kutu şeklinde satın alınan plumpy bir ay boyunca yetmektedir. İstenilen sonucun elde edilebilmesi için düzenli kullanım önem taşımaktadır. Bu sayede dudakta yer alan hücreler harekete geçmekte ve daha hacimli bir görünüm ortaya çıkmaktadır.

Pek çok kişi plumpy kullandıktan sonra bunun makyaj yapmaya engel olup olmadığını merak etmektedir. Böyle bir etki söz konusu değildir ve günlük iki kez kullanımda dahi istenilen renkte, yapıda ruj plumpy üzerine rahatlıkla sürülebilir.

Plumpy Hakkında Merak Edilenler

Plumpy dudak dolgunlaştırıcı içerisinde iki tane etken madde bulunmaktadır. Bunlar Hilurlip ve SYM 3D ismi verilen maddelerdir. Her biri kendine özgü özelliklere sahip olan bu maddeler sağlık yönünden zararlı hiçbir etkiye sahip değildir. Tam aksine dudak sağlığını korumaya yardımcıdır ve daha hacimli dudaklara sahip olmak isteyenler için oldukça iyi bir etkendir. Dudak dolgunlaştırıcının içerisinde yer alan iki madde de dudaklara hacim kazandıran etkiye sahiptir. arı tanesi 59 liradan başlayan fiyatlarla.

Plumpy adlı ürünün içerisinde capsium isimli madde de bulunmaktadır. Aynı zamanda bitkisel özlerin de bulunması sayesinde dudaklar üzerinde yüksek etki ortaya çıkmaktadır.

Plumpy Ve Çeşitleri

Plumpy ürünleri kendi içerisinde ikiye ayrılmaktadır. Bunlardan biri plumpy dudak dolgunlaştırıcıdır biri de plumpy sugar lip scrub isimli üründür. İki ürün de birbirinden etkili özelliklere sahiptir ve sağlığa zararlı herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Eğer bu iki ürün birlikte kullanılırsa dudaklarda istenilen etkinin sekiz kat daha fazlası ortaya çıkmaktadır. Daha detaylı bilgi için web adresinden alış veriş yapabilirsiniz. Plumpy sugar lip scrub dudak peelingi manasına gelmekte ve dudakta yer alan ölü derinin atılmasına yardımcı olmaktadır. Böylelikle plumpy sayesinde dudaklar daha canlı bir görünüme kavuşmaktadır.

Editör: TE Bilişim