Gençlerin talepleri üzerine “Venüs” ve “Luna” adında 2 yeni ürünü piyasaya süren Kupa Genç Odası bu sezon adından çok sıkça söz ettirecek.

Bebek ve genç odalarının lider markalarından Kupa Genç Odası gençlerin talepleri üzerine 2 yeni ürünü piyasaya sürdü. “Venüs” ve “Luna” adını verdikleri yeni ürün şık tasarım, ferah, estetik ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çekiyor. Çocukları da unutmayan Kupa Genç Odası çocuklar için “Carino” adında yeni bir ürün tasarladı.

Eskişehir Kupa Genç Odası Sahibi Kemal Özer çocuk ve genç odalarında toplam 3 yeni ürünü piyasaya sunduklarını ifade ederek, “Yeni ürün olarak 2 genç odamızı piyasa sürdük. Bir tane çocuk odamız var. Genç odalarımızda gerçekten gençliğe hitap edebiliyoruz. Gençlerimizden aldığımız talepleri fabrikamıza iletiyoruz. Onlara uygun takımlar üretiyoruz. Şu anda Eskişehir mağazamızda 28 farklı tasarımda genç odamız mevcut. Genç oda sayı bakımından en çok çeşitliliği olan mağazalardan bir tanesiyiz” dedi.

VENÜS İLE ODANIZA RENK KATIN

Venüs adını verdikleri yeni genç odasının şık tasarımıyla fark yarattığını aktaran Özer, “Yeni takımlarımızdan ‘Venüs’ tasarımıyla dikkat çekiyor. Bu takımımızda gençlerimize uygun olarak 5 kapağa kadar çıkabilen dolabımız var. Kitaplığımız çalışma masamızın hemen yanında olduğu için çok fazla bir yer kaplamıyor. Çizgi olarak spor bir görüntüye sahip. Karyolamızın başlığı oynayabiliyor. Hareketli bir malzemeden yapıldı. Gençlerimiz, karyola başlığına tabletlerini koyabiliyor. O yüzden büyük bir beğeni alıyor. Karyola ebatlarını büyütebiliyoruz. Gençlerimiz artık rahat bir yaşam istiyor” diye konuştu.

GENÇ KIZLARIN YENİ TERCİHİ ‘LUNA’

Genç kızlar için Luna’yı çıkardıklarını belirten Özer, “Bir diğer yeni takımımız ise ‘Luna’. Bu takımımızda gençlerimizin isteği doğrultusundaki renklerde tasarlandı. Gri ve krem tonları ağırlıkta. Biraz daha klasik seven genç kızlarımıza hitap eden bir takımımız” ifade etti.

AVANTAJLI ÜRÜN ‘CARİNO’

Özer bebek odasının devamı niteliğinde olan Carino’yu tasarladıklarını belirterek, “Çocuk odalarında ise ‘Carino’ adında yeni bir ürün tasarladık. Bebek odasında aslında vardı. Bebek odasının devamı niteliğinde. Bebek odasını alan müşterilerimiz ekstra bir masrafa girmeden dolabını şifonyerini, karyolasını alarak çocuk odasını tamamlayabiliyor. Bu ürünümüzden de güzel talepler alıyoruz. Burada ayrıca alt kısmında kardeş karyola dediğimiz bir alanımız var. Bu yine müşterilerimizin avantajına oluyor” dedi.

KESİNLİKLE TEŞHİRDEN ÜRÜN GÖNDERMİYORUZ

Diğer ürünlerde çeşidin arttığını ifade eden Özer şunları söyledi: “Müşterilerimizin isteği doğrultusunda sepet beşiklerde ise çeşidimiz arttı. Anne koltuklarımızda renk çeşitliliğinde bir artış var. Kesinlikle teşhirden ürün göndermiyoruz. Gelen ürünler müşterilerimizin adına gelen demonte ürünler. Bizim bir diğer artımız tüm ürünlerimizde 7 yıl ürün garanti söz konusu. 5 yıl Kupa garantisi, fabrika satış mağazası olarak 2 yıl da biz garanti ilave ediyoruz. Bu müşterinin güvenini kazanma açısından önemli bir nokta.”

AR-GE ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ

Firma olarak Ar-Ge çalışmalarına önem verdiklerini söyleyen Özer, “Firmamız Ar-Ge çalışmalarına çok önem veriyor. Yıldan yıla yeni ürünler piyasaya sürüyorduk. Müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda Ar-Ge ekibimiz 3-4 tane model tasarladı. Bunlarda yıl içerisinde piyasaya sunulacak. Ayrıca firmamız bir çok diziye sponsor olmaya başladı. Çocuklar Duymasın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde firmamızın ürünleri yer almakta” şeklinde konuştu.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Editör: TE Bilişim