Evinizin bahçesine ya da saksılara maydanoz ekerek büyütebilirsiniz. Maydanoz, sağlıklı bir yeşil sebzedir. Tohum ile ekilen ve büyütülen maydanoz mevsiminde ekilmelidir. Bahçenize maydanoz ekebileceğiniz gibi küçük bir alana da maydanoz ekebilir, maydanoz yetiştirebilirsiniz. Maydanoz ekmeniz için ihtiyacınız olan güvenilir ve sağlıklı tohumlardır. Peki, maydanoz tohumu nereden ve nasıl temin edilir? Maydanoz ekme zamanı geldiği zaman marketlerde, aktarlarda, çiçekçilerde ve tohum satışı yapan pek çok yerde tohum bulabilirsiniz. Fakat bu tohumların hepsi güvenilir ve sağlıklı demek pek mümkün değildir.

Kaliteli Maydanoz Tohumu

Satın alınan her üründe olduğu gibi tohumlarda da kalite sınıfı vardır. Kaliteli, sağlıklı ve güvenilir maydanoz tohumu almak istiyorsanız Tarım Garaj sitesini ziyaret edebilirsiniz. Tarım Garaj sitesi üzerinde sağlıklı, kaliteli ve güvenilir tohumlar yer almaktadır. Sitede bulunan tohumları her mevsim temin edebilirsiniz. Maydanoz ekmek isteyenler yıl içinde üç mevsim ekim yapabilirler. Kış aylarında maydanoz ekimi yapılmamaktadır. Bunun dışında kalan üç mevsimde maydanoz ekimi yapılabilir. Ekim için ihtiyacınız olan tohumu Tarım Garaj sitesi üzerinden sipariş edebilirsiniz.

Maydanoz Tohumu Siparişi

Uygun fiyata kaliteli ve güvenilir maydanoz tohumu almak istiyorsanız Tarım Garaj sitesi üzerinden tohum temini yapabilirsiniz. Site üzerinde organik ve yerli tohumlar bulunmaktadır. Tohumlar farklı ölçülerde satışa sunulmaktadır. Eğer saksı gibi küçük alanlara ekim yapacaksanız 10 gr ve 25 gr paketler alabilirsiniz. Eğer daha geniş alanlara ekim yapacaksanız 500 gr ve 1 kg paketler alabilirsiniz. 10 gr paket içerisinde 50 adet tohum bulunmaktadır. Güçlü ve koyu yeşil özellikteki maydanozların ekimi için tohum teminini https://www.tarimgaraj.com/marul-maydonoz-ve-diger-yesillik-tohumlari-10 sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Tarım Garaj ailesi ile ihtiyacınız olan tohumu güvenle temin edebilir, bahçenizde veya saksılarda maydanoz yetiştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim