Atatürk Caddesi’nde hizmet veren Netto Home yüzde 40’lara varan indirim yaptı.

Birbirinden güzel ve şık aksesuar ürünlerinin yer aldığı Netto Home mağazasında sehpalar, aynalar, saatler, üfleme cam grupları ve değişik salon objeleri gibi aradığınız tüm ürünler mevcut. Netto Home Mağazası'nın sahibi Murat Ağırgöçer, birbirinden şık ve güzel ithal aksesuarları Eskişehirlilerin hizmetine sunduklarını aktararak, “Mağazamızda sehpa gruplarımız, üfleme cam gruplarımız,  dresuarlarımız, aynalarımız, saatlerimiz ithal duvar kâğıtlarımız mevcut.  Güzel, birbirinden şık değişik objelerimiz bulunmakta. Brauna kristallerimiz var. El yapımıdır. Şuan en çok tercih edilen döküm ürünlerimiz var.  Mağazamızda şamdanlarımız, duvar süslerimiz, duvar aynalarımız mevcuttur” dedi.

HER BÜTÇEYE UYGUN ÜRÜNLER

Her bütçeye uygun ürünlerin mevcut olduğunu aktaran Ağırgöçer, “Ürünlerimiz ithal ürünlerdir. 100 liradan başlayıp 3 bin liraya kadar çeşitli boyutlarda objelerimiz var.  Saatlerimizin fiyatları ise 250 lira ile bin 500 lira arasında değişmekte. Her bütçeye uygun ürünlerimiz mevcuttur. Müşterilerimiz iyi ki açmışsınız diyorlar,  fiyatları da çok makul buluyorlar” diye konuştu. Duvar kağıtlarına ayrı bir ilginin olduğunu söyleyen Ağırgöçer, “İstediğiniz renkte, zevkinize göre duvar kağıtlarımız mevcuttur. Fransa, İtalya ve Kore’den ithal ürünler. Garantili ürünler. Rahatlıkla silinebilir. İlgi oldukça iyi” ifadesinde bulundu.

YÜZDE 40’LARA VARAN İNDİRİMLER

Ağırgöçer yapmış oldukları kampanyalardan bahsederek, “İndirim dönemindeyiz bu indirim dönemimizde yüzde kırka varan seçili ürünler kampanyamız devam ediyor. Bu kampanyamız bizim öğretmenler gününden önce başlayan bir kampanyamızdır.  5 Ocak 2019 tarihinde son bulacak kampanyamız bitmeden müşterilerimiz bu ürünlerimizi değerlendirirlerse onlar içim çok daha avantajlı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim