Özdilek Eskişehir AVM Satranç Turnuvasının Kazananı Belli Oldu

Tüm iş süreçlerini kurumsal sosyal sorumluluk bakış açısıyla gerçekleştiren Özdilek, satranç severler için çok özel bir turnuva düzenledi. Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle 17-18 Kasımda düzenlenen turnuva kapsamında 12 ildeki 16 farklı lokasyonda elemeler düzenlendi.

Özdilek Eskişehir AVM’de gerçekleşen Satranç Turnuvası 17 KasımCumartesi günü başlayıp 2 gün boyunca sürdü. Minik sporcuların yoğun ilgi gösterdiği turnuvada zorlu müsabakalar yaşandı. Heyecanın hiç düşmediği turnuvada çocuklar yarışırken eğlendi. Özdilek AVM İşletme Müdür Yardımcısı İlker Taş, Özdilek Mağaza Müdürü Batuhan Kaloğlu, Özdilek AVM Market Müdürü Yunus Emre Doğru, Özdilek AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Sevcan Köksal Genç ve Eskişehir Satranç İl Temsilcisi Yardımcısı İlkin Çetinkaya’nın katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde tüm yarışmacılara madalya ve satranç takımı hediye edilirken, ilk üçe giren yarışmacılara kupa verildi.

Büyük Final için 12 ildeki Özdilek AVM birincileri, 24-25 Kasım hafta sonunda ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de gerçekleşecek büyük finale katılmaya hak kazandı.Eskişehir’i Berkay İNAK temsil edecek. Turnuva finalinde ilk 3’e giren sporculara kupa ve tablet, turnuvayı tamamlayan tüm sporculara ise madalya ve satranç takımı takdim edilecek.

Editör: TE Bilişim