Firmalar için ürün depolama ve taşıma faaliyetleri oldukça zorlu süreçlerdir. Bu süreci kolaylaştıran malzemelerin başında plastik varil çeşitleri yer alır. Plastik variller sayesinde depolamak ya da taşımak istenilen maddeler güvenli hale getirilebilir. Özel olarak tasarlanan plastik variller pek çok sektör için önem arz eden malzemeler arasındadır.

HDPE kullanılarak üretilen plastik varillerin en önemli özelliği, kimyasallara karşı yüksek dayanıma sahip olmalarıdır. Plastik bidon ve variller ürün yapısı nedeniyle birçok avantajı beraberinde getirir. Bu tarz ürünler metal varillere kıyasla hafif olduğu için daha geniş bir yer kaplar. Aynı zamanda plastik variller depolama alanı açısından da avantaj elde etmenizi sağlar. Böylece plastik varilleri üst üste koyarak alan tasarrufu yapılabilir.

Varillerin çeşidine bağlı olarak kullanıcıya sunulan özellikler değişiklik gösterir. Buna göre, metal varil ile plastik varil arasında bazı farklılıklar görülebilir. Taşınan ürünler başta olmak üzere birçok açıdan plastik ve metal variller farklı olabilir. Aynı şekilde plastik varillerin kapanma şekli de kullanımı doğrudan etkiler. Özellikle taşınacak malzemeye göre çemberli bidon ya da tapalı bidon kullanmak gerekebilir. Çemberli bidonlar özel kaplaması sayesinde malzemeyi korozyona karşı korumaktadır.

Genel olarak plastik varil fiyatları ürün çeşitliliğine bağlı olarak değişiklik gösterir. Birçok sektör için önem arz eden plastik varil çeşitleri şöyle sıralanabilir;

30 LT çanta bidon

60 LT çemberli varil

120 LT çemberli bidon

150 LT çemberli bidon

220 LT çemberli bidon

220 LT tapalı bidon

Plastik Varil Fiyatları

Endüstriyel alanda geniş yer kaplayan plastik variller tehlikeli maddelerin taşınması için gereken desteği sağlayan özel bir yapıya sahiptir. Ekonomik nedenler başta olmak üzere pek çok faktörden dolayı 2. el varillere ihtiyaç duyabilirsiniz. Genel olarak kullanım alanı ve amacına bağlı olarak plastik varil fiyatları değişiklik gösterir.

Daha ekonomik çözümler için 2. el varil fiyatları hakkında araştırma yaparak bütçenize uygun çözümlere ulaşabilirsiniz. 2. el bidon ürünleri genel olarak aynı özellik ve donanımları koruyan ürünlerdir. Birçok nedenden dolayı varil ya da bidon ihtiyacı kalmayan firmalar 2. el olarak ürünlerini satışa çıkarabilir. 2. el plastik varil fiyatlarına bakarak ekonomik bir çözüme ulaşabilirsiniz.

Plastik variller ve daha fazlası için Saydaş Plastik’i ziyaret edebilirsiniz.

https://saydasplastik.com.tr/

Editör: TE Bilişim