Bebek sahibi olan veya bebek bekleyen anne adayları alınacak her üründe seçici davranarak, bu konuda karasızlık yaşarlar. Bebeğin cilt yapısı ve poposunun, tahriş olma ihtimaline karşı deneme yanılma yoluyla seçim yapmak gerekir. Ayrıca tercih edilecek bezin sızıntı yapmaması da önem taşır. İlk bebek bezi alımlarında, bebeğimizin cinsiyetine göre seçim yapmalısınız. Bir diğer önemli husus da, bebek bezlerinin hijyenik olmasıdır. Paketli olarak satılan bezler arasında Prima Bebek bezi bu konuda güvenilir markalardan birisidir. Kullanacağınız bezin hava alması hassas bir cilde sahip olan bebeğinizin rahatı için önemlidir. 

Prima Bezleri Tercih Sebebi

Hava almayan bezler,  zararlı bakterilerin üremesi için uygun ortama davetiye çıkarır. Prima’nın, pamuk dokulu ince yapılı bezleri ile bebeğiniz gün boyu rahat ve huzurlu olur. Kullanacağınız Prima markalarının yan bantlarının yapışkanlığının fazla olması, bezin açılıp kapanmasını ve kontrol edilmesini kolaylaştırır. Tüm dünyada kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış olan

Bez Alırken Dikkat Edilecekler

Prima, 12 saat sızdırmazlık garantisi sunan tek bebek bezi markasıdır. Bebeğinizin kilosuna ve yaşına uygun olarak tercih edeceğiniz Prima Bebek bezi, sayesinde kaliteli bir gece uykusu uyumasını da sağlamış olursunuz. Çoklu olarak satılan bezler, ekonomik olmasıyla da tercih edilmektedir. Alacağınız Prima bezler sayesinde hem bebeğinizin vücudu hem de bütçeniz rahat etmiş olur. Bebeğinin sağlığını düşünen annelerin tercih edeceği Prima bezleri, kaliteli ve dayanıklı yapısı ile kullanım kolaylığı sağlar. https://www.cosmetica.com.tr/prima/ sayfasından bu bebek bezlerini inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim