Yer döşemeleri ve zemin kaplamaları için bir çok farklı çözüm bulunsa da PVC zemin kaplama son yıllarda en popüler kaplama malzemelerinden biridir. Ülkemizde çeşitli sektörlerde yılladır kullanılan bu ürünlerle bir çok kişi çok daha yeni tanışmaktadır. 2020 yılını yaşadığımız günlerde bir çok alanda bu malzemeler karşımıza çıkmaktadır. Hastaneler pvc yer döşeme malzemelerinin en sık kullanım yapıldığı yerler olup devamında ise kapalı spor salonları ile birlikte kreş ve anaokulları gelmektedir.

Pvc Yer Döşemenin Avantajları

İsteğe göre farklı özellikleri bulunan zemin kaplama pvc çeşitleri içinde de bulunmaktadır. Hijyen hassasiyeti için özel çeşitleri bulunan malzemenini ses yalıtımı içinde ayrı özellikleri bulunan çeşitleri vardır. Son derece dayanımı yüksek olan, yangına karşı dayanıklı, su geçirgenliği düşük olan bu malzemelerin aynı aynı bir çok avantajı üstünde barındırması neden bu kadar fazla tercih edildiğini bizlere göstermektedir. Türkiye genelinde hizmet veren Deka Zemin firmasından Pvc spor zemin kaplama ve hastaneler için farklı özelliklerde uygulama yaptırabilirsiniz.

Pvc Zemin Kaplama Fiyatları

Pvc zemin kaplama fiyatları hizmet alacağınız firmaya göre değişkenlik gösterebileceği gibi kullanılacak alan içinde fiyat farkları ortaya çıkacaktır. Projenin yapısındaki özelliklerden dolayı fire çıkma oranı değişkenlik göstermektedir. Renk seçimleri firmalar tarafından fiyatlandırılmasa da malzeme kalınlığı ve özel desen taleplerinde yine fiyatlara yansıtılmaktadır. Pvc zemin kaplama fiyatları için telefonda bilgi yerinde adresinizde ücretsiz keşif almanız mümkün olup bir çok firma bu hizmeti ücretsiz olarak vermektedir.

Editör: TE Bilişim