Tüm fazla kilolarınızdan rahat bir şekilde kurtulabilmeniz için farklı teknikler bulunmaktadır. Yeni olarak bunan tekniklerden bir tanesi de HydroShape olarak bulunmaktadır. HydroShape işlemi bisiklete binmek gibi bir işlem olmaktadır. İlk önce belinize kadar bir suyla doluyorsunuz ve ardından pedal çevirmeye başlıyorsunuz. Bu sayede sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlarsınız. Selülit giderme, sağlıklı bir şekilde fazla kilolardan kurtulmak için hidro masaj, kromoterapi, araomaterapi yöntemleri ile yapılmaktadır. HydroShape seansları boyunca bindiğiniz zaman toplamda 16 jakuzi seti bedeninize masaj yapmaktadır. Suyun direncinin havadan çok daha fazla olmasından dolayı bir seans boyunca 400-600 kalori yakımı sağlanılabilmektedir. Bunun haricinde kullanılan masaj jelleri ile selülit problemlerinde gözle görülür sonuçlar elde edebilirsiniz.

HydroShape sonrasında uygulanmakta olan işlemin adı RollShape olmaktadır.  Bu seansın amacı kan dolaşımının hızlanmasını sağlamaktadır. Bu sayede rahatlama hissi yaşanılarak ağrılar giderilmiş olur. Aynı zamanda selülitlerin yok edilmesi sağlanmaktadır. Kızılötesi özelliğinin RollShape ile cildin derin katmanlarında birikmiş olan toksinlerin atılması sağlanır. Eklemlerde olan tutulmalar giderilir, kalp spazmlarını rahatlatıp yumuşak doku zedelenmelerine iyi gelmektedir. Bu işlemler için işinde uzman olan yerlerde çalışmaktadır. Kullanılan cihazların yanında işlemi yapacak olan kişilerin deneyimleri oldukça önemli bir faktör bulunmaktadır. RollShape ve HydroShape işlemleri için Beautyderm her zaman sizin yanınızda olacaktır. Kullandıkları makinler ile başarılı işlemlere imza atan Beautyderm ile çalışarak rahat bir nefes alabilirsiniz.

Aynı zamanda el ve ayak bakımı Bakırköy’de Beautyderm ile yapılmaktadır. Bakımın tamamlayıcısı olacak olan el ve ayak bakımı işlemlerini oldukça rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Tüm bakım işlemlerini gerçekleştirecek olan Beautyderm ile rahatlamanın tadını çıkarabilirsiniz. Beautyderm sizin için yapacak olduğu bakımlarda oldukça ileri teknoloji cihazlar ve işinde uzman kişiler ile çalışmaktadır. Sizde tüm selülitlerinizin yok olması, el ve ayak bakımlarınızın yapılması e tüm bakım işlemleriniz için gönül rahatlığı ile Beautyderm’e başvurabilirsiniz. Siz bakımlı olmak isteyin her zaman Beautyderm yanınızda olacaktır.

Editör: TE Bilişim