Günümüz iş dünyasının en önemli ihtiyaçlarına odaklanan sanal ofis hizmetleri, pek çok kişinin günlük hayatını kurumsal bir şekilde planlanması için alan yaratır. Sanal ofis tercih etmek için akla gelen ilk sebepler, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla taçlandırılır.

 Her Bütçeye Uygun Fiyat Seçenekleri

              Yerli ve yabancı girişimcilere çalışma alanı yaratan ofisler, esnek hizmet anlayışıyla farklı sektörlerden işletmelerin beğenisine sunulur. Mevcut sermayelerin ofis kurulmasından ziyade hedeflerin büyütülmesine ayrılmasına imkan veren mekanlar, her bütçeye uygun fiyat seçeneklerine sahiptir. Sanal ofis tercih etmek için 5 güncel sebep arasında;

 1- Tam donanımlı çalışma odaları ve toplantı alanları,

 2- Teknolojik imkanlar

 3- Asistan hizmeti,

 4- Modern dekorasyon anlayışı ve

 5- Misafir karşılama hizmetleri sayılabilir.

              Şirketimizin sunduğu sanal ofis imkanları kişiye, döneme, sektöre ve bütçeye özel olarak şekillendirilebilir. Tam donanımlı, malzemelerin kullanıma hazır tutulduğu ve ekonomik tekliflerle sunulan yeni ofisinize genel görünümü bozmayacak eşyalarınızı getirerek tanıtım, sipariş ve eğitim toplantılarınızı zaman ve güç harcamadan gerçekleştirebilirsiniz.

 Sanal Ofis Size Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

              Sanal ofis hizmetlerimiz öncelikle küçük ölçekli işletmelerin sağlayacağı maliyet avantajına odaklanır. Küçük işletmeler için en önemli gider kalemleri arasında yer alan sabit harcamalar, pek çok zaman yeni iş kurma planlarının ileri tarihlere ötelenmesine neden olur.

              Sabit kira ödemeden kurumsal bir adreste devam edecek olan işler, tüm performansınızın kendinizi ve işinizi geliştirmeye odaklanmasını sağlar. Sadece kullanılan zaman ve talep edilen hizmetler için para ödenmesine imkan veren tekliflerimiz sayesinde; kurumsal bir adres, özel telefon hattı ve kargo takibi için eleman tutmanıza gerek kalmaz.

 Harcamalar Tek Fatura Altında Toplansın!

              Aylık harcamaların tek fatura altında toplanmasına imkan sağlayan hizmetlerimiz sayesinde sadece işinize odaklanabilirsiniz. Merkezi konumda bulunan ofislerimiz ulaşım açısından sayısız seçeneğe sahiptir. Kendi firmanıza özel olarak alınacak telefon hattı sayesinde müşterilerinizle kesintisiz bir iletişim kurabilirsiniz.

              İstanbul'da ve dünyanın ticaret merkezi olarak görülen lokasyonlarda sunduğumuz sanal ofis kiralama hizmetleri sayesinde kendi işinizin patronu olmak için daha fazla zaman kaybetmeden hedeflerinizi ortaya koyabilirsiniz. Müşteri beklentilerine odaklanan hizmet anlayışı sayesinde en ideal servis ve modern tekniklerden aynı anda faydalanabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim