Sarar Butik Otel Müdürü Ali Madanoğlu, otel hizmetleri hakkında bilgi vererek Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'nde yapılan ikinci butik otelin 2018 yılında açılacağını söyledi.

Sarar Butik Otel hakkında bilgi veren Otel Müdürü Ali Madanoğlu, “Sarar Butik Otel Sümer Bank’tan kalan tarihi bir dokusu bulunan 27 odalı bir tesis. Ayrıca Tesislerimizin girişinde bulunan 4 ayrı bloğa 1+1 şeklinde otel odaları oluşturduk. Bunlar oldukça konforlu ve daha çok uzun dönem konaklamalar için elverişli. 35 metrekare ile 55 metrekare alanları bulunan odalar. Apart olarak değil Otel mantığı ile işletiliyor” dedi.

Sarar Butik Otel’in şehir merkezine yakın bir konumda olmasına rağmen doğa ile iç içe bir konaklama imkanı sunduğunu söyleyen Madanoğlu, “Eskişehir’in dışında değiliz kentin içinde olan bir tesis olmasına rağmen etrafı yüzlerce çam ağaçları ile kaplı. Bu ağaçlar dönemin Sümerbank basma fabrikası zamanından kalma yaklaşık 60- 70 yıllık çam ağaçları. Tabi ki burada ister istemez bir orman havası oluşuyor. Bu kış aylarında daha da çok belli oluyor. Merkezden buraya geldiğinizde tıpkı Kazdağı eteklerine gelmiş gibi temiz bir hava ile karşılaşıyorsunuz. Ayrıca bunca büyük çam ağaçları arasında çok fazlaca kuş barınmakta ve insanlar sabahları kuş sesleriyle uyanmakta, buda çok hoşlarına gidiyor tabiki” diye konuştu.

OTELDE  KONAKLAYAN  TERAPİ  YAPIYOR

Madanoğlu, otelin herkes tarafından bilinmediğini gizli ve özel kaldığını dile getirerek, şunları söyledi: “Gürültüsü olmayan sakin bir yerdeyiz. Ağaçların arasında doğa ile iç içe olan bir tesis. Misafirlerimiz bu temiz havada tüm günün yorgunluğunu atabiliyor. Araçlar için hiçbir sıkıntımız, otopark sorunumuz yok. 24 saat güvenlik içinde burası. Gelen herkes de şaşırıyor, ‘burada nasıl böyle tesisler var diye’ soruyorlar. Bizler tabi ki Eskişehirlilerin ve Misafirlerimizin burayı bilmesini istiyoruz. Lakin her şeyin zaman içerisinde gelişmesini istedik. Ancak kulaktan kulağa, tavsiye üzerine insanların bizlere yönlendirilmesini istiyoruz.”

Sarar ikinci butik otelini 2018’de açıyor

Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'nde yeni bir tesisin daha kurulma aşamasında olduğunu söyleyen Madanoğlu, onunla ilgili ise şu bilgileri verdi: “ETİ Plazanın yanında yapılan tesisimizin şu an kaba inşaatı bitti. İç dekorasyonuna ve mimari çalışmalara başlandı. Burası yaklaşık 70 odalı bir butik otel olarak hizmet verecek. Konseptimiz Business Otel şeklinde olacaktır. Hedefimiz 2018 yılında tam faaliyete geçerek Eskişehir’imizin hizmetine sunmak. Burası tam merkezde yer alması nedeni ile daha çok günlük konaklamalar ve iş için gelenlerin konaklayacağı bir otel olacak. Merkezi konumda bulunduğu için gezi amaçlı olarak Eskişehir’de bulunanlar da faydalanabilecek. Gezilebilecek birçok yeri yürüme mesafesinde olması bu konuda avantaj sağlayacak. Porsuk Çayı’nın kenarında şirin bir tesisimiz daha oluşuyor.

Editör: TE Bilişim