Savunma hakkı kutsaldır cümlesi, avukatın yapmış olduğu işin önemini ortaya koyması açısından çok önemlidir. Eski Roma'dan Osmanlı Devleti'ne oradan da Türkiye Cumhuriyeti'ne kadar bir mazisi vardır. Tüzel ve gerçek kişiler, yetkili yargı mercilerinin önünde savunma ve dava etme hakkına sahiptir. Avukat Eskişehir, işinde başarılı olan ve alanında uzmanlaşmış kişilerden oluşmaktadır. Dava açma sürecini başlatarak ilk dilekçeyi verir. Kanunlara ve ilgili kriterlere hakimdir. Her birisi, özel bir alan içinde ihtisas yapmıştır. Böylelikle talep edilen hizmet konusunda tam anlamı ile donanımlı bir hale gelmiştir.

Eskişehir Avukat Hangi Davalara Bakar?

Eskişehir Avukat genel olarak her türlü davaya bakmaktadır. Bunun için özel olarak yetiştirilmiş birçok avukata sahiptir. Hukuk dallarının tümüne dair uzmanlar görev yapmaktadır. İcra davaları bunların içinde yer alır. Alacaklı ve borçlu durumlarında mevcut hükümlere hakimdir. Aile ve boşanma davalarını da unutmamak gerekiyor. Velayet, nafaka ve benzeri konulara dair bilgi sahibidir. Ticari işletmelerin yaşamış olduğu ve mahkemeye intikal eden hususlar da onun alanına girer. Marka, şirketler hukuku gibi özel bilgi gerektiren dallarda yetişmiş personeli ile dikkat çeker.

Eskişehir Avukatlar, müvekkilinin her türlü hakkını koruma konusunda başarılıdır. Bunu yasalara uygun bir biçimde yapmaktadır. Süreci bizzat kendisi takip eder. Yol göstericidir. Size sürekli bilgi vermektedir. Beraber bir yol haritası çıkararak, davadan en iyi sonucu alabilirsiniz.

İletişim için : http://www.cerenkerey.av.tr/

Editör: TE Bilişim