Türkiye’nin tüm şehirlerine Servet Şekerleme adıyla lokum, baharat, kuru gıda ve nugat gönderen şirket 40 yıldan uzun bir geçmişe sahiptir. 1980 yılında kurulan, piyasadaki faaliyetlerini kampanya paketleri, şeker ilavesiz helva ve şekersiz lokum türleriyle sürdüren kurumda çok sayıda çalışan bulunuyor. Türkiye’de başta İstanbul ve Ankara olmak üzere, pek çok büyük şehirde satışlar birçok mağazayla sürdürülüyor.

Servet Şekerleme Yurt İçi Satışları

Servet Şekerleme tarafından yurt içinde yapılan satışlarda en çok ilgi gören ürünlerinin başında lokumların geldiği biliniyor. Özel olarak ürettiği Türk kahvesi, çikolata paketleri ve tahin ile pekmezler için tonlarca sipariş veriliyor. Binlerce tonluk üretim yapan ve Türkiye’nin tüm şehirlerine dağıtım gerçekleştiren şirket, krokanlar, nugatlar, çikolata ve lokum çeşitleriyle bugünlere kadar gelmiştir. Siparişlerinizi, mağazalarına gitmeniz gerekmeksizin direkt olarak web sitesi üzerinden, kredi kartıyla veya kapıda ödeme seçeneğiyle verebilirsiniz.

Servet Şekerleme Yıllık Üretim

Sadece lokum için yıllık düzenli olarak gerçekleştirilen üretim 1400 ton olarak belirlenmiştir. Servet Şekerleme tarafından bu denli üretim yapılıyor olması, hem yurt içinde hem de yurt dışında Türk Lokumu için son derece lezzetli bir ürün oluşturulmasından kaynaklanıyor. Ulaştığı kitlenin her geçen gün büyümesi, çeşitli bölgelerdeki damak tatlarına uygun lokum, reçel, baharat karışımları ve şeker ilavesiz ürünleriyle dikkat çekiyor. Online siparişler için servetsekerleme.com internet sitesini kullanabilir, kartla veya kapıda ödeme yöntemleriyle https://www.servetsekerleme.com/ üzerinden siparişlerinizi verebilirsiniz.

Servet Şekerleme Lokum Çeşitleri

Servet Şekerleme tarafından üretimi yapılan lokumlar arasında özel karışık lokumlar için 5 farklı türde sipariş verilebiliyor. Bademli özel sarma, gül yapraklı ve fındık kremalı, vişneli çikolatalı sarma, şeker ilavesiz narlı ve fındıklı, aspir safranlı Antep fıstıklı, narlı ve Antep fıstıklı kremalı lokum çeşitleri bulunuyor. Onlarca adet lokumun olması, başta Türkiye olmak üzere onlarca ülkede her damak tadına uygun ürün çeşitliliğini oluşturmasını sağlamıştır. Sadece Antep fıstıklı ve sadece kremalı bir lokum satışının yapılmasının, uluslararası ticarette olumsuz etki edeceği öngörülmüştür. Bu nedenle çeşit sayısı, araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla her geçen yıl daha da hızlı şekilde arttırılmıştır.

Editör: TE Bilişim