İnsanlar pek çok yıldır değişik ortamlarda kullanmak ve daha rahat hissetmek amacıyla çeşitli ürünler üretmiş ve kullanıma sunmuşlardır. Bu ürünlerin başında yer alan ve gerek spor gerek ise yürüyüş yaparken tercih edilen sporcu sutyeni modelleri son yıllarda oldukça fazla rağbet görmektedir.

Kalın Askılı Sporcu Sutyeni

Hemen hemen pek çok kişinin tarzına hitap edebilecek kadar çeşitli olan sporcu sutyeni modellerinin en çok kalın askılı olanları tercih edilmektedir. Olukça sıkı bir görünüm sağlayan kalın askılı sporcu sutyenleri aynı zamanda kardiyo çalışanların da bir numaralı tercihlerindendir. Bunun yanı sıra kalın askılı sporcu sutyenleri kış aylarında da kullanılmaya müsait giysilerdendir.

Terletmeyen Sporcu Sutyeni Modelleri?

Sporcu sutyeni modellerinde öne çıkan diğer bir çeşit ise terletmeyen sutyenlerdir. Kişilerin zaten zorlu koşullar altındayken giyeceği bu giysilerin teri çeken kumaştan yapılması oldukça önemlidir aksi takdirde rahatsız bir kullanım sağlayabilir. Penye veya pamuklu kumaşlar bunun için ideal sayılmaktadır. Bu tarz sutyen modellerine https://www.bilcee.com/kadin-spor-bra sitesinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim