Allah’ın adının zikredilmesine tesbih denilir. Peygamber Efendimiz (sav) zamanında tesbih diye bir maddenin olmadığı ifade edilir. O zamanlarda teşbihlerin parmaklar yardımıyla çekildiği belirtilmiştir. Parmaklarla çekerken yanılma veya hata etme ihtimali çok yüksektir. Kolaylık olması için çeşitli maddelerde tesbih üretimi yapılmış. Toptan tesbih hizmetinden hac veya umreye gidenler yararlanıyor. Hac veya umre vazifesini yapanlar geldiklerine yakınlarına, eş, dost ve akrabalarına çeşitli hediyeler sunar. Sunulan hediyelerin manevi değerde olmasına çok dikkat edilmelidir. Manevi değeri yüksek hediyelerden biri de tesbih olduğundan toptan sipariş verilir. Malzemesinden kesimine, renginden tasarımına kadar çok farklı ürünler bulunmaktadır. Tesbihlerin toptan alınması beraberinde önemli kazanımları da getirmektedir. Bu tür ürünleri toptan satın almak her şeyden önce uygun fiyatlı bir ürün sahibi olma fırsatı da sunacaktır!

Tesbih Özellikleri

Ülkemizde tesbih baylar arasında çok yaygındır. Tesbih meraklısı olup koleksyonunu yapan sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Ustaların ellerinde şekillenen ürünler bazıları tarafından stres atmak için kullanılır. Ama genel anlamda Allah’ın adının zikredilmesi amacıyla tedarik edilir. Özel maddelerden üretilen tesbih çeşitleri var. Kullanılan maddenin özelliğine göre tesbihin vücuda olumlu etkileri vardır. Negatif enerjiyi çekmek gibi. Kutsal mekanları ziyaret ederek ibadetini gerçekleştirmiş olanlar toptan tesbih siparişiyle sevdiklerine bir hatıra bırakmak ister. Yapılan ibadetin temsili ve hatırası olarak dağıtılır. Tesbih her çekildiğinde işlenen sevaba ortak olmak amaçlanır. Siz de yeni nesil tesbihler için mutlaka etkili bir araştırma sürecinin içerisinde yer almalısınız!

Tesbih Çeşitleri

Çevrenizde hacca veya umreye giden çoksa çeşitli teşbihleriniz olduğu anlaşılır. Çünkü her kutsal topraklardan gelen mutlaka hediye olarak tesbih verir. Tesbihlerin çeşitleri öncelikle üretildiği malzemeye göre değişir. En çok tercih edilenler doğal taşlardır. Doğal taşlardan üretilen tesbihler çekilirken vücuttaki enerjiyi dengeler. Sağlıklı olmalarından dolayı doğal taşlı tesbihler daha çok tercih ediliyor.

Doğal taşlı tesbihlerde en fazla rağbet görenler oltu, kehribar ve akiktir. Kullanıldıkça rengi değişen kuka da tercih edilenler arasındadır. Toptan tesbih siparişleri verilirken üretiminde kullanılan maddesine ve taşına dikkat edilmelidir. https://www.ihvan.com.tr/toptan-tesbih internet sayfası sizlere mükemmel fırsatlar sunacaktır!

Editör: TE Bilişim