Her yeni sezona birbirinden özgün modeller ile damgasını vuran KOTON, kadın koleksiyonu ile hayranlarını bir kez daha şaşırtmayı başarıyor. Pantolonların pabucunu dama atan kadın etek ve elbise modelleri, hem kesimleri hem de kumaş ve desen tercihleri ile sokak modasını yeni baştan yaratmayı hedefliyor. Özgür, bakımlı ve rahatına düşkün şehirli kadınlar için tasarlanan ürünler, şıklığı ve konforu aynı anda yaşatırken yeni trendlerin de öncülüğünü yapıyor. Kadınları ayakkabı tercihlerinde özgür bırakan sezon trendleri, sokağa damgasını vuran yenilikleri sayesinde stilini ve kendini özgürce ifade edebileceğin onlarca seçeneği aynı anda sunuyor. İster gündüz ister gece giyebileceğin etek ve elbiseler, farklı kemer ve bluzlar ile kombinlendiğinde yepyeni bir kimliğe bürünüyor.

Günün Her Saati Şıklığın Yeni Tanımı: KOTON Elbise Modelleri

Rahat kesimleri sayesinde günün her saati giyilebilen kadın elbise modelleri, titiz kumaş ve desen tercihleri ile dikkat çekiyor. Her zevke ve bütçeye uygun modeller arasında dökümlü ve uzun elbiselerin ayakkabı tercihleri ile birlikte sokak modasını yönlendirdiği biliniyor. Uzun çizme ve kısa botların yanı sıra sneaker'lar ile de kombinlenebilen modeller, sezonun trendlerine uygun olarak çarpıcı renklere sahip. İri floral desenlerin göz alıcı cazibesinin yanı sıra geometrik desenlere de yer verilen elbiseler, kesimleri sayesinde basenleri örtmek ve beli ortaya çıkarmak için en iyi kamuflaj imkanını sunuyor. Klasikten vazgeçmeyenler için etek boylarını dizin hemen altında sabitleyen modellerin de bulunduğu koleksiyonlar, mini tutkunlarını da unutmuyor. Kesimler ve boylar konusunda olabildiğince özgür davranan elbiseler, desen ve renk seçimleri ile de tarzını yansıtabileceğin hiçbir alternatifi ıskalamıyor.

Sokak Modasının Yeni Yıldızı: Rengarenk KOTON Etekler

Etekleri, klasik giyimin ayrılmaz bir parçası olarak görüyorsan, düşünceni gözden geçirmen gerekebilir. Sezonun trendlerine damgasını vuran KOTON koleksiyonu, her boy ve kesimde farklı etek modelleri ile dikkat çekici. Yüksek belli, dökümlü eteklerin boyları bileklere yaklaşırken bele oturan kalın kemerler ise vücut hatlarını kamufle ediyor. Önde belli belirsiz yer alan pililerden boydan boya pilili pileli eteklere kadar geniş bir koleksiyona sahip etek modelleri, kumaş ve desen seçimlerinde de olabildiğince cesur alternatifler sunuyor. Uzun etekler yerine daha kısa modelleri tercih edenleri de ihmal etmeyen tasarımcılar, dizin hemen altında biten kalem etekleri yalnız bırakmamak için, kruvaze kesimli modelleri de trendler arasına sokmayı başarıyor. Miniden vazgeçmeyenler için de birçok alternatif bulunan etekler içinde, en çok fırfır detaylı ve floral desenli modeller dikkat çekiyor.

Gecenin En Tarz Kadını Olmak İçin Trendleri KOTON'la Takip Et

Gündüz şıklığının ve konforunun yerini alan gece kıyafetleri rahatlıkları ile ön plana çıkıyor. Elbise modellerinin yanı sıra eteklerin de revaçta olduğu sezon trendleri, seni olabildiğince özgür bırakıyor. Renkler ile dilediğin gibi oynayabileceğin gece şıklığı, kontrast renkleri tercih etmeni teşvik ediyor. Dar kesimlerin içinde kendini rahatsız hissediyorsan, dökümlü etek ve elbiseleri tercih edebilirsin. Önden veya arkadan fermuar detaylı elbiseler, istediğin uzunluktaki seçenekleri ile tercihini özgürce belirlemeni sağlıyor. Seçimini eteklerden yana kullanmak istersen, seni sezonun en trend modelleri bekliyor. Üstelik sadece gece değil, gündüz de giyebileceğin etekler, şık bodylerle olduğu kadar kazak ve hırkalar ile de kombinleniyor. Göz alıcı payet ve pulların ışıltısını etek ve elbiselere kadar taşıyan sezon trendleri, girdiğin her ortamda fark edilmeni sağlıyor. Dilediğin kumaş ve renk tercihini dilediğin boy ve kesimde bulabileceğin KOTON koleksiyonu, yepyeni trendleri keşfetmen için seni bekliyor. Tarzını ve kendini en iyi şekilde ifade edebileceğin modelleri seçmek için, KOTON'un ayrıcalıklı moda dünyasından alışveriş yapabilirsin.

Editör: TE Bilişim