Çikolatanın dayanılmaz bir cazibesi olduğu herkesin kabul ettiği bir gerçek olsa da çikolata endüstrisi her geçen gün daha özel ve lezzetli tatlarla çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Trüf çikolatalar dolgun lezzeti ve mükemmel görünümleri ile her göreni baştan çıkarıyor. Özel damak zevklerine hitap eden bu sıra dışı lezzet Hazz’ın da spesiyal ürünleri arasında en çok ilgi görenlerden biri olma özelliğine sahiptir. Hazz’ın deneyimli ve profesyonel ekibinin elinden çıkan trüf çikolatalar aromasıyla, malzemesiyle ve görselliğiyle her tadana zengin bir deneyim yaşatma konusunda iddialıdır.

El yapımı klasik trüf çikolatalarının içinde acı tatlı çikolata ve kremadan oluşan ganaj bulunur. Aromalı trüf çikolatalar için genellikle klasik tarif kullanılır ve farklı malzemelerle birlikte yeni tatlar oluşturulur. Yoğun kaplaması ve tadıyla birer lezzet şöleni olan trüf çikolataların temel malzemesi ganajdır. Garaj yoğun ve sıcak kremanın kaynatılması ve çikolatanın içerisine dökülmesiyle elde edilir. Karışım güzelce çırpıldıktan sonra soğutulur. Ne tür bir trüf çikolatası çeşidi elde edilmek istendiğine bağlı olarak daha yoğun çikolata kullanılması söz konusu olabilir. Her trüf çikolatası çeşidine göre kıvamı farklı şekilde ayarlanabilen ganaja hazırlık aşamasının ardından topaklı toplar olarak şekil verilir. Daha sonra lezzet yoğunluğunun daha da artması için yarı tatlı çikolataya batırılmakta olup içerdiği aromaya ya da çikolata çeşidine göre farklı renklerde hazırlanabilir.

Hazz Kalitesiyle Trüf Çikolata Bambaşka Bir Deneyim Yaşatıyor

Çikolatanın kalitesi ve lezzeti üretiminde kullanılan kakao, kakao yağı, süt ve şekerin kalitesiyle oranları çok önemlidir. Hazz tüm ürünlerinde olduğu gibi trüf çikolata üretiminde de en kaliteli ürünleri kullanılır. Trüf çikolata hem kendinizi hem sevdiklerinizi şımartmanın en lezzetli yolu ve en prestijli çikolata çeşitlerinden biridir. Hazz’ın birbirinden özel lezzetlerinin yer aldığı hazz.com.tr adresinde Çikolata kategorisinin Trüf Çikolata alt kategorisinde Fes Bordo Kadife Kutuda Trüf Çikolata (16 Adet), Fes Bordo Kadife Kutuda Trüf Çikolata (29 Adet), Trüf Çikolata (12 Adet), Hazz Tartuffi Kakaolu Fındıklı Krepli 120 Gr. ve Hazz’a Özel Çikolata Kutusu gibi birbirinden özel ve lezzetli ürünler yer alır. Trüf çikolata fiyatları seçilen ürünün içeriğine ve gramajına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Trüf çikolatalar en prestijli, özel ve lezzetli hediye alternatiflerinden biri olup tüm hediyeler gibi hediyelik trüf çikolatalar konusunda da önemli olan hediyenin verileceği kişinin beğenileridir. Bir hediyenin özel olmasını sağlayan en önemli nokta hediye verilecek olan kişinin beğenilerine ve damak tadına hitap etmesi, kişiye kendisini özel hissettirecek nüanslar taşımasıdır. Bunun için hediye alınacak olan kişinin damak tadı ve beğenileri hakkında bilgi sahibi olunması gerekir. Bireysel zevklere bağlı olarak bitter çikolata, sütlü çikolata ya da beyaz çikolata tercih edilebilir. Aynı zamanda satın alınacak trüf çikolataların kaliteli ve taze malzemeler kullanılarak hijyen kurallarına uygun ortamlarda üretildiğinden emin olunmalıdır. Satın alınan ürünlerin tazeliği muhafaza edilecek ve görsel açıdan da tatmin edecek şekilde paketlenmesi gerekir.

Çikolata, yapılması kolay bir ürün gibi görünmekle birlikte kıvamının ve lezzetinin tutturulması çok da kolay değildir. Bununla birlikte çikolatanın kıvamı ve içerisinde kullanılan malzemelerin doğru bir oranda olması hem lezzet hem kalite açısından son derece önemli bir konudur. Hazz müşterilerine en özel lezzetleri sunabilmek için en kaliteli ve en taze malzemeleri en özel formüllerle bir araya getirir. Ve sizlere damaklarınızda lezzet şöleni yaşatacak birbirinden özel lezzetlere hazz.com.tr üzerinden tek bir tıkla ulaşma imkanı sunar. Özel günlerde sevdiklerinize alabileceğiniz en özel hediyelerden biri olan trüf çeşitlerini herhangi bir özel gün, kutlama ya da neden beklemeksizin yalnızca yüzlerindeki gülümseye keyifli bir neden yaratmak için de tercih edebilirsiniz. Bunun için hazz.com.tr adresindeki trüf çikolata çeşitlerini ve diğer ürünleri inceleyebilir ve satın aldığınız ürünlerle keyifli molaların tadını çıkarabilirsiniz.

Hazz oldukça geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olmasının yanı sıra kalite, lezzet ve müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet anlayışı benimser. Çikolata karşınızdaki kişileri en çok mutlu edebilecek ve en çok sevilen hediyelerden biri olma özelliğine sahiptir. Aynı zamanda sevdiklerimize, her koşulda onların yanında olduğumuzu ve onları düşündüğümüzü göstermenin en keyifli yoludur. Hazz’ın alanında uzman ve profesyonel ekibi tarafından en özel formüller ve en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen birbirinden özel lezzetlere hazz.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Siz de birbirinden özel Hazz lezzetleriyle tanışmak, sevdiklerinize keyifli sürprizler yapmak için https://www.hazz.com.tr/ adresindeki Hediye Gönder, Çikolata, Makaron, Hediye Setleri ve Kurumsal Hediye alt kategorilerinde bulunan birbirinden lezzetli ve sıra dışı ürünleri inceleyerek istediklerinizi alışveriş sepetinize ekleyebilirsiniz. Seçtiğiniz ürünleri Hazz’ın güvenilir ödeme sistemlerini kullanarak saniyeler içerisinde satın alabilir ve hem kendinize hem sevdiklerinize lezzetin doruklarına çıkma imkanını verebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim