Herkesin hayali güzel bir evlilik ardına evlat sahibi olmaktır. Günümüzde sıkça rast geldiğimiz ve hatta çağımızın büyük problemlerinden olan kısırlık diye adlandırılan rahatsızlıktan dolayı kadınlarımız hamile kalamıyor ya da hamile kalmakta zorluk çekiyorlar. Dünya ve ülkemizde de her geçen gün bu rahatsızlığı yenmek adına gelişen teknoloji ile kadından alınan yumurtalık ve erkek den alınan spermler ile birleştirip laboratuar ortamlarında döllendirilme işlemleri uygulanmaktadır. Dünyanın ve ülkemizin hemen hemen her bölgesinde her geçen gün yenileri eklenerek tüp bebek merkezleri açılmaktadır. Sizler de doğal yollarla gebe kalamıyorsanız bu tüp bebek merkezlerine giderek tedavinizi başlatabilirsiniz. Türkiye de oldukça başarı oranları yüksek olan bu tedavi daha çok Ankara tüp bebekmerkezlerinde yapılmaktadır. Tıp’ın ve teknolojinin gelişmesiyle başarı oranları gün geçtikçe arttırılmaya çalışılmaktadır.

 Kadınların genetik yapılarına ve yaş gruplarına göre başarı oranları değişmektedir. Genç yaşlarda ki kadınlarda başarı oranı daha yüksek olan bu tedavi yöntemlerinde yaş grubu yükseldikçe başarı oranları düşmektedir. 30lu yaş kadınlarımızda başarı oranlarımız %60, 35li yaş grubundaki kadınlarda %40 ve 40lı yaş grubu kadınlarımızda %15 civarında değişmektedir. Ne kadar çok uygulama görürseniz gebe kalma ihtimaliniz o kadar yükselecektir. Tıbben kanıtlanmış bu denelerle sizde artık bebek sahibi olabilirsiniz. Kedinizi üzmek, yıpratmak ve eşinizle aranızda büyük problemler yaşamak yerine hemen bir tüp bebek merkezine başvurarak tetkiklerin ardından tedavinizi başlatabilirsiniz.

Dünya sıralamasında en çok tüp bebek tedavisine İsrail den talep olmaktadır arkasından Fransa gelmektedir. Ama en başarılı sonuçlar dünya üzerinde Amerika da alınmaktadır. Avrupa ülkeleri sıralamalarında ülkemiz 5. Sırada yer almakla birlikte başarı oranlarımız her geçen gün artmaktadır. Ülkemizde Ankara tüp bebek merkezleri en çok rağbet gören merkezlerdir. Sebebi ise uygulanan tedavi sonucunda gerçekleşen canlı doğum oranlarının oldukça yüksek olmasıdır. Sizde kararınızı verdiyseniz bu tedavi için sizleri Ankara tüp bebek merkezi ne davet ediyoruz. Bu tedaviye başladığınız ilk günden başarılı sonuçlar alana kadar sizlerin yanında olacağımıza emin olabilirisiniz. Deneyimli ve alanlarında başarılı olan kadın doğum uzmanlarımız, anestezi ve genetik uzmanlarımız ve ürologlarımız siz değerli kadınlarımıza hem psikolojik hem fiziksel destek olmak için beklemektedirler. Konu ile ilgili tüm merak ettikleriniz için: http://tupbebek1.com adresini incelemeyi unutmayın.

Editör: TE Bilişim