Online uçak bileti sektörünün önde gelen isimlerinden Kolay Bilet Hattı, yurt içi ve yurt dışı güzergahlara yapılan tüm seferlerde en ucuz uçak biletini müşterilerine sunmayı hedefliyor. Kolay Bilet Hattı’nın aracılığı ile uçak bileti alan ve en uygun fiyat avantajından yararlanan yolcular; bilet satın alma işlemleri esnasında da satın alımdan sonraki süreçlerde de yüksek kalitede hizmet almanın konforunu yaşıyorlar. Yüksek güvenlikli bir sisteme sahip olan Kolay Bilet Hattı müşterilerinin kişisel ve finansal bilgilerini koruma altına almak konusunda son derece titiz bir tavır sergiliyor. Kolay bilet hattını arayan yolcular; isterlerse yurt içi isterlerse yurt dışı güzergahlardaki seyahatleri için en ucuz uçak biletleri ile ilgili hem rezervasyon hem de bilet satın alma işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Kolay bilet hattı, uçak bileti iletişim hattı aracılığıyla pek çok farklı hava yolunun bilet satışını ve uçak bileti ile ilgili diğer işlemlerini yaparak müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet sunuyor. Uçak bileti fiyatlarının belirlenmesinde; uçuşun hafta içi ya da hafta sonu bir tarihte olması, tatil günlerine denk gelip gelmemesi, yoğunluk durumu ve uçuş tarihine kaç gün kalmış olduğu gibi faktörler önemli rol oynuyor. Yolcuların ucuz uçak bileti bulmalarında gitmek istediği güzergaha ne kadar talep gösterildiği de etkili oluyor. Özellikle yaz mevsiminde tatil beldelerine yapılan uçuşların fiyatları incelendiğinde sabah saatlerinde yapılan uçuşların öğleden sonra ya da akşam saatlerinde yapılan uçuşlara göre daha yüksek olabildiği görülüyor. Bu yüzden yaz tatili ya da bayram tatili gibi hava yollarına gösterilen ilginin arttığı dönemlerde seyahat planlayan kişilerin; ucuz uçak bileti fiyatı avantajlarından yararlanabilmeleri için uçak biletlerini mümkün olduğunca yolculuk tarihinden erken zamanlarda almaları öneriliyor. Çünkü yaz mevsimi, bayram tatili, yılbaşı ve sömestr gibi dönemlerde uçuş tarihleri yaklaştıkça bilet fiyatlarının çok daha fazla yükselmesi aynı zamanda da aşırı talep nedeni ile uçuşlarda yer bulunamaması gibi durumlarla karşılaşılabiliyor.

Bununla birlikte ucuz uçak bileti fiyatlarından yararlanmanın diğer bir yolu da tek bilet yerine gidiş-dönüş uçak bileti alınmasından geçiyor. Hava yolları gidiş-dönüş olarak uçak bileti satın almayı tercih eden yolcularına daha uygun fiyatlardan uçak bileti satıyorlar. Aynı zamanda hava yolu şirketleri uçak bileti satın alma işlemleri sırasında, yolculara seçmiş oldukları uçak biletini belirli bir süre için rezerve edebilme imkanı sunuyor. Böylece, işlemi tamamlayana kadar geçen belirli bir süre boyunca değişen bilet fiyatlarından etkilenme riskini ortadan kaldırma avantajı sağlıyorlar. Rezervasyon süresi her hava yolunun kendi içinde belirlemiş olduğu kurallara göre değişiklik gösterebiliyor. Hava yollarının rezervasyon süresini belirlemelerinde, alınacak olan biletin fiyatının da etkili olduğu biliniyor. Promosyon uçak biletlerinde genellikle hava yolu bir opsiyon süresi tanımıyorlar. Bazı hava yolu şirketleri ise belirli bir ücret karşılığında yolcularına rezervasyon seçeneği sunuyor ve böylece fiyat sabitlemesi yapma avantajını sunmuş oluyor.

Pegasus Hava Yolları Biletleri Kolay Bilet Hattı’nda

Kolay bilet hattı; müşterilerine, yurt içi ve yurt dışı güzergahlara uçuşlar gerçekleştiren pek çok hava yolu firmasının biletlerini satın alma imkanı sunuyor. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri ve ucuz uçak bileti politikası ile sektörün önde gelen isimlerinden olan Kolay Bilet Hattı, yolculuklarını hava yolu ile yapan müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Pegasus iletişim numaralarını arayan yolcular 7 gün 24 saat kesintisiz olarak uçak bileti satın alma işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Bunun yanı sıra; Pegasus bilet değiştirme, bagaj ve uçuş esnasında tüketilecek yiyecek - içecek ekleme gibi işlemleri de gerçekleştirebiliyorlar. Üstelik bu işlemleri yaparken ekstra bir ücretlendirmeye tabi tutulmadıklarından telefon faturalarında can sıkıcı sürprizlerle de karşılaşmıyorlar.

Siz de hem yurt içi hem de yurt dışı güzergahlara yapacak olduğunuz uçak yolculuklarınızda; uçuş kalitesine ek olarak geniş uçuş ağı ile de dikkat çeken Pegasus Hava Yolları’nın kalitesinden yararlanmak için Pegasus iletişim hattını arayabilir ve en uygun fiyatlar ile uçak biletinizi satın alabilirsiniz. Pegasus iletişim hattını arayan müşteriler; uçak bileti satın alma ve Pegasus bilet değiştirme işlemlerini alanında uzman çağrı merkezi müşteri temsilcilerinin yardımı ile hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Müşteri temsilcilerine belirttikleri kişisel tercihlerine en uygun olan uçuşlar ve bilet fiyatları hakkında bilgilendiriliyor ve hangi uçuşu tercih ettiklerini müşteri temsilcisine belirtiyorlar. Müşteri temsilcisinin onay almak için uçuş bilgilerini tekrarladığı esnada; yolcuların doğru gündeki ve doğru saatteki uçuşu seçtikleri konusunu son bir kez kontrol etmeleri işlemin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasında son derece önemli bir rol oynuyor.

Uçak yolculularında gidiş-dönüş uçak bileti alıp en uygun fiyatların keyfini çıkarmak için siz de sayısız alternatife ulaşabileceğiniz Kolay Bilet Hattı’nı arayabilir; bilet rezervasyonu yaptırabilir ya da uçak biletinizi satın alabilirsiniz.



















 

Editör: TE Bilişim