Her yaşa ve her zevke uygun özel tasarımları ile uzun gecelik her zaman tercih edebileceğiniz ürünlerdir. Günlük kullanılabilecek modeller kadar özel geceler için kullanılabilecek çeşitli tasarımlı ürünler mevcuttur. Gecelik uzunluk olarak ayak bileğinden diz altına kadar olan bölümde konumlanmakta ve esnek yapıya sahip olmaktadır.

Hafiften bol ve esnek yapılı kumaşlarla tasarlanmış uzun gecelikler rahat bir uyku için önemlidir. Esnek olmayan uzun gecelik türleri gece uykunuzda sizi rahatsız edecektir. Ayrıca uzun gecelikleri yırtmaçlı olarak tercih etmeniz daha rahat hareket etmenizi ve deliksiz bir uyku çekmenizi sağlayacaktır. Yırtmaç boyunu dilediğiniz şekilde seçebileceğiniz çeşitli tasarımlar bulunmaktadır.

Uzun Gecelik Özellikleri

Kullanışlı ve şık bir uzun gecelik edinmek istiyorsanız kumaşların leke tutmayan, çekme yapmayan, her mevsim kullanılabilecek tutabilecek türde olmasına dikkat etmelisiniz. Uzun gecelik deyince elbette aklımıza dantel ve satenin uyumlu tasarımları gelmektedir. Birbirinden farklı tasarımı ve renk yelpazesi ile size en çok yakışan modeli tercih edebileceğiniz https://www.ahu.com.tr/uzun-gecelik sayfasına bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Editör: TE Bilişim