Web dünyası kendi teknolojisini oluşturuken bu alanda çalışmalar da artmaya başladı. İnternet aracılığıyla dünyaya açılmayı hedefleyen kullanıcılar daha kolay, taha hızlı ve daha özgün bir ortam aramaya başladı. Bu arayıştan doğan sektör her geçen gün profesyonelleşirken bir çok web tasarım firmasının da ortaya çıkmasına zemin hazırladı. Ortaya çıkan yeni ihtiyaçlar web tasarımı ve tanıtımı yapan çok sayıda firmanın kurulmasını sağladı. İnviva’'nın da aralarında bulunduğu bu firmalar, gerek yerelde gerekse de global olarak hizmet vermektedir.

Sektörel ve teknolojik çözümler sunarlar

Web tasarım firmaları sektörel olarak, "Kurumsal Portal Çözümleri, Mobil Uygulamalar, Performans Değerlendirme Sistemleri,Yetkinlik Yönetim ve Gelişim Sistemleri, E -Ticaret Sistemi, Kurumsal E-Öğrenme Çözümleri, Kurumsal Web Sitesi" çözümleri sunarken, "Altyapı Çözümleri, Sistem Yazılımları, Proje Portföy Yönetimi, BT Yönetimi" gibi teknoloji çözümleri konusunda faaliyetlerde bulunuyor. Türkiye'de birçok firma web tasarım alanında faaliyet gösteriyor. Kendinize uygun tasarımlar oluşturacak firma bulma konusunda tercihlerinizi profesyonellikten yana kullanmalısınız. Sorunsuz hizmet sunan İnviva bu firmalardan biri olarak web sitenizin oluşturulması ve geliştirilmesi sürecini yakından takip ederek size en uygun fırsatları sunar.

Web tasarım firması seçerken nelere dikkat edilmeli?

Web tasarım firması seçerken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar, doğru kararı vermenizi kolaylaştıracaktır. Öncelikle tercih etmeyi düşündüğünüz firmanın yaptığı web sitelerini incelemeniz size fikir verecektir. Hangi firmalarla çalışmış olduğu ise dikkat edilecek diğer bir konudur. İletişime geçtiğiniz firma ile mutlaka yüzyüze görüşmelisiniz. Web siteniz için ayırdığınız bütçeye karar vermeniz de avantajınıza olacaktır. Web tasarım firmasından beklentileriniz nelerdir? Web sitenizin oluşturulduktan sonraki işlemleri için de firmaya ihtiyaç duyup duymayacağınızı tespit edin. Kurumsal web tasarım şirketinin kendi ekibinin olması daha profesyonel olduklarının bir göstergesi olabilir. Çalışacağınız firma ile iyi bir diyalog kurmalı ve ihtiyacınız olanı net olarak anlatmalısınız ve sizi anladıklarından emin olmalısınız. Benzer sektörde çalışmalar yapılmışsa onları da incelemeniz fikir verebilir. Bunlar dışında teknik destek olarak web tasarım dışında hizmet alıp alamayacağınızı da öğrenmelisiniz. Örneğin; Sosyal medya ve SEO  - Adwords reklamları - Mobil uygulama hizmetleri gibi hizmetleri de alabilmeniz size avantaj sağlar.

Editör: TE Bilişim