(AÜHM) Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Rekreasyon Terapisi Kampı Sertifika Töreni, 24 Haziran Cuma günü Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı'nda gerçekleştirildi. Törene; Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker Yılmaz, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Müge Akyıldız Munusturlar, Uzman Ela Arıkan Gültekin’in yanı sıra Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, görme engelli çocuklar ve aileleri katıldı.
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan Anadolu Üniversitesi’nin engelliler konusundaki hassasiyetine vurgu yaparak konuşmasına şu şekilde devam etti: “Üniversite olarak tüm engelli gruplarına elimizden geldiğince bütün olanakları sağlayarak hizmet etmeye çalışıyoruz. Ben bu konuda özellikle Spor Bilimleri Fakültesi’ni tebrik ediyorum. Geçtiğimiz yıl zihinsel engelli çocuklarımız için düzenlediğimiz bu kampı bu yıl ise görme engelli çocuklarımız için gerçekleştirdik. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve önümüzdeki yıllarda da üniversitemizin tüm engelli gruplarına yönelik bu tarz etkinliklerinin devam edeceğini belirtmek istiyorum.”
Tören, kampa katılan çocuklara ve öğrencilere katılım belgelerinin takdim edilmesinin ardından gerçekleştirilen dans gösterisiyle son buldu.
Editör: TE Bilişim