Araç seramik kaplama işlemleri için kalıcı ve sert bir koruma kalkanı denilebilir. Ayrıca tüm bu işlemler aracı dış etmenlere karşı zarar verilmesini önlediği gibi boyanın da korunmasını sağlar. Araç seramik kaplama işlemleri çiziklere karşı da korur. Tüm koruma işlemleri için gerekli olan malzemeler ISO, TSE ve CE garantisi ile onay almıştır. Bu ürünler araca zarar vermeyen malzemeler anlamına gelir.

Araç Seramik Kaplama Nedir?

Seramik kaplamalar camsı yüzeyi sayesinde araç üstünde yer alan boyayı daha parlak ve canlı olmasını sağlayarak detaylı iç temizlik gibi dış bakım yapar. Aynı zamanda araç seramik kaplama işlemleri kaportanın su tutmasını da engeller. UV koruma özellikleri sayesinde aracın tüm hava koşullarına karşı koruma sağlar.

Bunun dışında firmamız yapmış olduğu her uygulama için garanti verir. Tüm araç seramik kaplama işlemleri kısa süre içerisinde gerçekleştirilirken, uzman kişiler tarafından sağlanır. Her türlü riskten korunması için araç seramik kaplama işleminin 3 sene de bir uygulanması gerekmektedir.

Seramik Kaplama Özellikleri Nelerdir?

Firmamız özel olarak sağladığı bu uygulama sayesinde; tüm araçların detaylı iç temizlik ve dış bakım yapılması ile güzel görünmesi için gerekli olan tüm işlemleri sırası ile adım adım gerçekleştirirken aynı zamanda başarılı sonuç elde etmek için sürekli olarak kendisini yenilemektedir.

Yapılan tüm uygulamalar için öncesinden randevu alınmalıdır. Randevusuz detaylı iç temizlik işlemleri için gün ve saat garantisi verilememektedir. Bu nedenle Sonax Levent firması olarak özellikle şehir dışından gelecek olan müşterilerimizin bu konu hakkında özen göstermeleri beklenmektedir.

Seramik Kaplamanın Avantajları

Firmamız yapmış olduğu kampanyalar ve indirimler sayesinde uzman kişiler diye seramik kaplama işlemlerini gerçekleştiriyor. Seramik kaplama işlemleri gerçekleştirirken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır.

Bu tür uygulamaya geçilmeden önce ön hazırlıkların yapılması ve gerekli olan tüm önlemlerin alınması ile başlar.

Sonax Detaylı İç Temizlik Aşamaları Nelerdir?

Detaylı iç temizlik ile birlikte araç üzerinde yer etmiş kuş pisliği, reçine atıkları ve endüstriyel maddeler tamamen temizlenir. Bu temizleme işleminden sonra pasta işlemine geçilerek aracın seramik kaplamaya hazır hale getirilmesi sağlanır.

İşlem yapılırken bu ortamın tozsuz ve güneşten uzak olmasına özen gösterilmelidir. Aynı zamanda ortamın kuru ve nemsiz olması işlemin başarılı olması için etkendir. İşlemler tamamen yapıldıktan sonra araç bir süre dinlendirilmelidir.

Sonax Detaylı İç Temizlik ve Sterilizasyon Aracınıza Ne Gibi Faydalar Sağlar?

Araçlar üzerinde yapılan araç folyo kaplama işlemleri arabanın tekrardan boyanmasına gerek kalmadan temiz görünmesini sağlar. Oldukça basit şekilde yapılabilen bu kaplama uzun kullanım sayesinde birçok avantaj sağlar. Yapmış olduğumuz tüm seramik araç kaplama işlemleri ve detaylı iç temizlik için %100 garanti vererek işleyişimizi sürdürüyoruz.

Aynı zamanda araba yüzeyindeki her türlü güneş yanığını ya da oksitlenmeyi engeller. Bu da zamanla boyu üzerinde yaşanabilecek her türlü deformasyonun önüne geçer. Araç folyo kaplama uygulaması aracın Güneş lekelerinden arınmasına sağladığı gibi asidik her türlü elementinde araçtan uzak durmasını amaçlar.

Araç Folyo Kaplama Neden Yapılır?

Seramik maddenin içerisinde yer alan vernik sayesinde sürülen katman yansıtıcı özellikleri iyileştirerek aracın ilk günkü gibi daha parlak ve cazibeli görünmesini sağlar. Araç folyo kaplama yapılan araçlarda estetik bir görüntü olur. Aynı zamanda ikinci el araçlarda da oldukça yaygın olarak yapılan bu uygulama araç fiyatlandırmalarını da etkiler.

Araç Folyo Kaplama Nedir?

Araç seramik kaplama ürünleri 1. sınıf kalitede olduğundan dolayı aracın mevcut boyasını herhangi bir zararı bulunmaz. Kolay temizlik sağlar. Bu nedenle araç sahiplerini tercih etmiş olduğu uygulamalardan biridir. Aynı zamanda araç folyo kaplama işlemleri firmamız tarafından öncesinden randevu alınarak bir gün içerisinde teslim edilir.

Bu işlem gerçekleştirdikten sonra aracın 3 gün yıkanmaması gerekmektedir. Aksi durumda seramik kaplama işlemlerinin ömrü azalır.

Araç Folyo Kaplama İçin Püf Noktaları Nelerdir?

Şeffaf olarak sağlanan seramik kaplamalar için ruhsata işlem yapmaya gerek yoktur. Fakat Renkli olarak sağlanan araç seramik kaplama işlemleri için mutlaka muayene sırasında bilgi vermek gerekir. İşlemlerin tamamlanmasının ardından araç folyo kaplama isteğe bağlı ruhsata işlenerek de kullanılabilir.

Editör: TE Bilişim